L-Toys Velociraptor Dinozauru kustības Rēcošās gaismas

-32%
L-Toys Velociraptor Dinozauru kustības Rēcošās gaismas
Padidinti+
29,99€
43,99€
Ietaupiet: 14,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Interaktīvs dinozaurs, darbināms ar baterijām

\r

Rotaļlieta dinozaurs ir perfekta milzu velociraptora, kas dzīvoja pirms aptuveni 125-100 miljoniem gadu, kopija.

\r

Rotaļlietai ir garš, taisns galvaskauss un masīva, muskuļota uzbūve. To darbina AA 1,5 V baterijas, kas ir iekļautas komplektā. Kad lielais dinozaurs ir ieslēgts, tas sāk soļot un rēkt. Gaismas efekti, piemēram, mirgojošas acis, tikai pastiprina šo neparasto pieredzi.

\r

"Staigājošais dinozaurs var būt ne tikai sensacionāla rotaļlieta - to var izmantot arī kā mācību līdzekli. Tā ievērojami atvieglos faktu skaidrošanu bērnam par aizvēsturi un mītiskajām radībām, kā arī attīstīs bērna zināšanas un iztēli, mudinot viņu pašam uzzināt vairāk par šīm tēmām.

\r

Delta vadība ar dinozauru:

\r

Žanrs: Velociraptors
Materiāls: plastmasa, gumija
Pielietojums: 3 AA baterijas
Dzinozaura izmēri: 50 cm x 27 cm x 11 cm
Dzinozaura funkcijas.\r

Rotaļlieta ir izgatavota no sertificēta plastmasas materiāla, kas var izturēt biežu lietošanu. Neskatoties uz draudīgo izskatu, rotaļlietā nav asu detaļu vai galu, kas būtu bīstami bērniem. Dinozaura krāsu gamma norāda uz tā kolēģi, kas palielina rotaļlietas reālisma līmeni. Dinozaurs ir iesaiņots kartona kastē, no kuras izvirzās tā siluets. Mūsuprāt, tā ir lieliska dāvinājuma ideja mazajam dinozauru un aizvēstures entuziastam.

\r

Paketes izmēri:

\r

37 cm x 30,5 cm x 12 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134431
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT