L-Toys Pilot Robots dejo dejojošs dejojošs staigājošs dziedošs piederumi

-38%
L-Toys Pilot Robots dejo dejojošs dejojošs staigājošs dziedošs piederumi
Padidinti+
29,99€
47,99€
Ietaupiet: 18,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Gājējs gudrais robots

Kasmiskais robots, kas darbojas ar akumulatoru, staigā un dejo. Robots tiek vadīts ar komplektā iekļauto infrasarkano tālvadības pulti, bet reaģē arī uz bērna žestiem. Robotam ir galvas sānos paslēpti skaļruņi, acīs ir LED gaismas diodes un robota centrālajā daļā ir uz pieskārieniem jutīgs žestu uztvērējs.

.\r

Komplektā ietilpst:
- Robots,
- Vairogs,
- Kosmiskais ierocis ar kravu,
- Daudzfunkcionāla tālvadības pults,
- Rokasgrāmata.

\r

Rotaļlietai ir pieci skaļuma līmeņi, kurus var mainīt, nospiežot attiecīgo pogu uz tālvadības pults. Ja ir izvēlēts augstākais skaļuma līmenis, nākamreiz nospiežot pogu, parādīsies ziņojums, kas norāda, ka ir izvēlēts augstākais līmenis - tas pats attiecas arī uz skaļuma samazināšanu. Robots staigā uz priekšu un atpakaļ, griežas pa labi un pa kreisi, un to var darīt, paceļot kājas, kā arī slīdot pa virsmu, uz kuras tas novietots. Katru robota kustību pavada balss ziņojums, kas informē, ko robots dara. Rotaļlieta dejo jautras dziesmas pavadījumā, kas mudina mazuli spēlēties līdzi. Tas arī dzied, lai aktivizētu bērnu, aicinot viņu klaigāt vai dziedāt līdzi.

\r

Rotaļlietu darbina 3 1,5 V AA baterijas, bet tālvadības pulti - 2 baterijas. Jautrais robots ir izgatavots no izturīga plastmasas materiāla, kas nodrošina ilgu kalpošanas laiku.

\r

Rotaļlietas elementu izmēri:
- Robots: 27 cm x 20 cm x 10 cm,
- Ierīce: 11 cm x 7 cm x 3,5 cm,
- Vairogs: 12 cm x 7,5 cm x 3 cm,
- Tālvadības pults: 15 cm x 8,5 cm x 3,5 cm.
\r

Transportlīdzekļa iepakojuma izmēri:
- 33 cm x 13 cm x 30 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT