L-Toys Brūns bateriju dinozaurs pārvietojas ar skaņas projektoru

-2,00€
L-Toys Brūns bateriju dinozaurs pārvietojas ar skaņas projektoru
Padidinti+
24,99€
26,99€
Ietaupiet: 2,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Bateriju brūnais dinozaurs ar skaņas projektoru

\r

Pēvēsturiskie dzīvnieki ir ļoti interesanti jūsu bērnam. Vai viņam patīk filma "Juras laikmeta parks", vai varbūt viņš ir redzējis dinozauru rotaļlietu pie drauga vai kolēģa un arī vēlas tādu? Mums ir super piedāvājums ar daudzām funkcijām. Tas ne tikai padziļinās zināšanas par šiem lieliskajiem rāpuļiem, bet arī par vēsturi. Varbūt tā attīstīs aizraušanos ar arheoloģiju vai paleontoloģiju. Spēle attīstīs viņa iztēli, tāpēc jautrība būs priekšā!

\r

Tyrannosaurus Rex ir lielas zvīņas uz galvas, kas mirdz dažādās krāsās. Priekšrocība ir arī lielais galvaskauss, kā arī masīvais, muskuļainais uzbūve un lielie sniegbaltie zobi. Brūnā krāsa apvienojumā ar melnajiem elementiem un visiem aksesuāriem, zvīņām , garajiem nagiem liek just, ka šis dinozaurs ir īsts! Dinozaurs kustas uz priekšu, kustina galvu, augšējās ekstremitātes, atver un aizver muti, izdod rēcošu skaņu, kustina ķermeni pa labi un pa kreisi. Olu dēšana ir vēl viena viņa priekšrocība! Komplektā ir 3 figūriņas, iemetiet tās caur atveri aizmugurē un vērojiet kustību no apakšas, kā tās dēj olas. Kad rāpuli ieslēdz, tiek parādīts īsta tiranozaura attēls, projektors atrodas uz būra. Mēs varam uzzināt noslēpumu, kā izskatās īsts dinozaurs. Tas ir īsts piedzīvojums jūsu bērnam.

\r

Dinozaura izmēri :

\r

52 cm x 15 cm x 30 cm

\r

Paketes izmēri:

\r

22 cm x 14 cm x 21,5 cm

\r

Dinozauru darbina trīs AA 1,5 V baterijas (nav iekļautas komplektā). Rotaļlieta ir piemērota bērniem vecākiem par 3 gadiem. Komplektam ir CE sertifikāts un tas atbilst standartam EN 71. Tas ir iepakots kartona kastē, tāpēc ir ideāli piemērots dāvināšanai.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT