Ritenis - Trīsritenis grozāmais sēdeklis MLT KD 92648

-46%
Ritenis - Trīsritenis grozāmais sēdeklis MLT KD 92648
Padidinti+
64,99€
119,00€
Ietaupiet: 54,01€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

\r

Velosipēds apvieno daudzus praktiskus risinājumus, lai jūsu bērns varētu ērti un droši spēlēties. Velosipēdam ir mīksta, ērta atzveltne, kas nodrošinās mazulim ērtu sēdēšanu, savukārt siksnas un rokturi neļaus viņam izkrist no sēdekļa. Nolaižamais jumtiņš pasargā no lietus un saules. Īpaši profilētais rāmis un grozāmais sēdeklis atvieglo iekāpšanu pašiem mazākajiem bērniem. Drošības jostas nodrošina drošību braukšanas laikā un notur bērnu pareizā stāvoklī. Turklāt pārsegam ir īpašs elements, kas iekļaujas starp bērna kājām un savienojas ar drošības barjerām. Tas neļauj bērnam izslīdēt no krēsla. Ja bērns nevar aizsniegt pedāļus, viņš var novietot kājas uz kāju balstiem, kas nodrošinās ērtu braukšanu. Kāju balstus var nolocīt, lai tie netraucētu pedāļu minšanai. Abiem aizmugurējiem riteņiem ir bremzes, lai velosipēds netīšām neskrietos. Pareizais riteņu izmērs padara velosipēdu viegli vadāmu uz bedrainiem ceļiem. Aizmugurējā ass, kuras garums ir 47 cm, garantē stabilitāti braukšanas laikā. Sēdekli var pagriezt tā, lai tas būtu vērsts pret vecākiem vai braukšanas virzienu. Bērns sākotnēji saglabā acu kontaktu - vērsts pret vecākiem, kas ļauj bērnu vērot braukšanas laikā. Lielāki bērni noteikti dos priekšroku sēdekļa orientācijai uz priekšu, kas ļaus viņiem pilnībā vērot apkārtni un sagādās daudz prieka pastaigu laikā.

\r

Vecums: no 12 mēnešiem līdz 5 gadiem;

\r

Droša, izturīga tērauda konstrukcija;

\r

Pagriežams sēdeklis;

\r

Noņemams jumtiņš, margas un rokturis;

\r

Pastāvīgi, piepūšamie riteņi;

\r

Drošības jostas;

\r

Drošības barjeras;

\r

Lokāmi kāju balsti;

\r

Lokāms panelis;

\r

Malku priekšmetu kabata;

\r

Apdare: 100% poliesters;

\r

Izmēri: 96 x 84 x 49 cm;

\r

Maksimālais bērna svars: 25 kg;

\r

Produkta svars: 11,5 kg;

\r

Sertifikācija: EN 71, CE.

\r
\r
\r

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 92648
  • Ražotājs: MLT
  • Grozāmais sēdeklis:
  • Riteņu tips: piepūšamie
  • Stumšanas rāmis: ir
  • Saules nojume: ir
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT