RAVENSBURGER mīklu ļaunā ragana

-26%
RAVENSBURGER mīklu ļaunā ragana
Padidinti+
19,99€
26,99€
Ietaupiet: 7,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

1000 gabaliņu Ravensburger Villains Puzzle, kurā unikālā puzles formātā attēloti labi pazīstami un ikoniski Disneja ļaundari;

Saliktās puzles izmēri ir 70 x 50 cm;

Miesas skaistules raganu puzle

Delementu skaits: 1000 gabaliņu;

Dabiskā lina tekstūra padara puzles motīvus ļoti interesantus;

Piemērots bērniem no 14 gadu vecuma;

Mēri: 37,3 x 27,3 x 5,5;

Ravensburger puzles raksturo to augstā kvalitāte. Jau vairāk nekā 100 gadus tās priecē bērnus un pieaugušos visā pasaulē. Perfect Age Fit ir funkcija, kas pielāgo detaļu lielumu konkrētā vecuma attīstības spējām, savukārt SoftClick tehnoloģija ļauj precīzi salikt attēlus. Perfektas formas un plašs motīvu klāsts nodrošina, ka visu vecumu puzles entuziasti atradīs kaut ko sev piemērotu. Ravensburger puzles ļauj apgūt vērtīgas iemaņas, izmantojot funkciju "mācīties pēc spēles". Mīklas palīdz koncentrēties, iedziļināties un būt pacietīgam.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 127969
  • Ražotājs: Ravensburger
  • Daļu skaits: 1000
  • Attēla tēma: pasakas
  • Vecums: gadi: 14+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT