RMZ 3in1 transportlīdzekļu komplekts 168gab

-32%
RMZ 3in1 transportlīdzekļu komplekts 168gab
Padidinti+
19,99€
28,99€
Ietaupiet: 9,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Saliekamo transportlīdzekļu komplekts 3in1 168gab\r \r Zinātnisks saliekamo transportlīdzekļu komplekts 3-in-1 bērniem no 8 gadu vecuma. Komplektā ir 168 detaļas, no kurām var salikt 3 transportlīdzekļu kombinācijas. Transportlīdzekļiem nav nepieciešamas baterijas, un tiem ir hidrauliska ūdens padeve. Hidrauliskā barošanas sistēma nodrošina tādas darbības kā satveršana, pacelšana un nolaišana. Komplektā ir detalizēta katra modeļa montāžas instrukcija.\r \r Transportlīdzekļus var salikt:\r \r - Ekskavatori,\r - kokmateriālu iekrāvēju,\r - celtnis.\r \r Funkcijas:\r \r Ekskavators\r - 52 grādu stieņa kustība,\r - kausa kustība 60 grādu robežās,\r - strēles kustība 31 grāda robežās,\r - 360 grādu rotējoša platforma,\r - gumijas grozāmie slīdņi\r \r Kokmateriālu iekrāvēji\r - Strēles kustība 37 grādu leņķī,\r - kausa kustība 30 grādu leņķī,\r - strēles kustība 44 grādi,\r - platformas rotācija 360 grādu leņķī,\r - gumijas grozāmie slīdņi\r \r celtnis\r - uz augšu un uz leju pārvietojams pacēlājs,\r - strēles kustība 33 grādu leņķī,\r - strēles kustība 38 grādu leņķī,\r - platformas rotācija 360 grādu leņķī,\r - gumijas grozāmie slīdņi\r \r Izmēri\r -pakeša izmēri aptuveni 40,9 cm x 24,2 cm x 10 cm.\r \r Komplekta saturs\r Pieejamie transportlīdzekļi:\r - Ekskavators,\r - kokmateriālu iekrāvēji,\r - celtnis.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT