Meli WAFLE Meli Basic 150 gab, rozā 50020

-17%
Meli WAFLE Meli Basic 150 gab, rozā 50020
Padidinti+
19,99€
23,99€
Ietaupiet: 4,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Meli Basic 150 rozā WAFLE ķieģeļi ir katra bērna izvēle. Ideāls komplekts jebkuras ēkas būvēšanai. Ķieģeļus ir ļoti viegli savienot kopā, tie ir patīkami pieskārienam un maigās krāsās. Vienkāršās puzles formas ļauj izveidot jebkuru formu - gan plakanu, gan trīsdimensiju. Viegli savienojamo, patīkami krāsoto klucīšu nelielais izmērs apgrūtina to izjaukšanu! Vai jautra spēle var ilgt stundām ilgi? Jā - BASIC sēriju var kombinēt, iegādājoties papildu komplektus, lai paplašinātu mazo radošo spēļu entuziastu konstruēšanas iespējas! BASIC PINK 150 komplektā ir 150 atjautīgi elementi, no kuriem var būvēt gan plakanus, gan trīsdimensiju objektus. Ar tiem jūsu bērns var izveidot suņus, kaķus, zirgus vai mājas. Mēs iesakām šo komplektu, lai sāktu piedzīvojumus ar MELI ķieģelīšiem - lielais elementu skaits stimulēs radošo rotaļu un noteikti nebūs garlaicīgi ilgi. Nepietiek elementu? Neaizmirstiet, ka šos ķieģelīšus var savienot secīgi, un, jo vairāk elementu, jo jautrāk!

\r

Veids katram klucītim:
- 2,5 x 2,5 x 0,5 cm
Komplektā ietilpst:
- 150 krāsaini klucīši
- attēlota instrukcija

Klecīši palīdz iepazīt jaunas formas, krāsas un attīstīt roku darba prasmes. Izglītojoši, radoši, pilnvērtīgi, estētiski pievilcīgi super klucīši, no kuriem bērns var būvēt skaistas celtnes.
Bloki ir veidoti tā, lai stimulētu bērna attīstošās maņas: redzi caur krāsām un tausti caur oriģinālo formu.
Komplekts ir iepakots oriģinālā krāsainā iepakojumā, kas lieliski piemērots dāvanām. Veikalā ir plaša bērnu klucīšu izvēle;


.\r

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 131530
  • Ražotājs: Meli
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT