Pudele 150 ml NUK KD92215

-17%
Pudele 150 ml NUK KD92215
Padidinti+
14,99€
17,99€
Ietaupiet: 3,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Sūdi ... ļaujiet mammai un tētim gulēt! Mācīšanās dzert no pudeles jūsu bērnam ir milzīgs panākums. Īpaši naktī! Audzēšana tikai kļuva daudz vieglāka ar jaunām pudelēm tumsā. Ar kvēlojošiem elementiem ir daudz vieglāk atrast kausu - nepamodinot māmiņu un tēti. Viss, kas jums jādara, ir zem lampas vai saules gaismas ielikt spīdošu kausu. Īpašs materiāls visu nakti uzkrāj enerģiju un izstaros vieglu gaismu. Izglītība ilgst līdz 8 stundām. Bērns to var viegli noturēt viens pats un bez jebkādas palīdzības praktizēt dzērienu patstāvīgi. Turklāt silikona iemutnis novērš satura saturu, tāpēc bērna miega apģērbs paliks sauss. Tam ir tipiska plaša šīs sērijas atvēršana, kas pudeli padara viegli tīrāmu. Par lielisku tehnoloģiju dzeršana gaiss neņems bērnu ķermenī.

atvieglo mācīšanos dzert patstāvīgi;

bērniem no 6 mēnešiem;

ergonomiski, tumši ķērāji;

mīksts silikona iemutnis, kas novērš šķidruma izliešanu;

Pudele ir izgatavota no izturīga polipropilēna (PP), tai nav bisfenola A (BPA);

viegla, nesalauzta un izturīga;

ietilpība: 150 ml.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 92215
  • Ražotājs: NUK
  • Tilpums: 150 ml
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT