UK Mikroviļņu krāsns, mazā sadzīves tehnika, šķīvji, pārtikas PTP04794

-33%
UK Mikroviļņu krāsns, mazā sadzīves tehnika, šķīvji, pārtikas PTP04794
Padidinti+
24,99€
36,99€
Ietaupiet: 12,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Mikroviļņu krāsns ar malku ir virtuves ierīce, kas var darbināt nelielas mājsaimnieces virtuves aprīkojumu. Tā ir pilnībā izgatavota no koka, un tai ir tikai plastmasas poga, kas, pagriežot izdod kraukšķīgu skaņu. Mikroviļņu krāsns krāsu gamma joprojām ir balta ar pelēkiem un melniem aksesuāriem.
> Komplekts ir papildināts ar skaistu porcelāna šķīvi, gardām kūciņām, saldo kartupeļu frī kartupeļiem, vistas stilbiņiem un garšīgiem grauzdiņiem, kas nodrošina nezemiski gardu maltīti.

Rotaļlietas izmēri:
- 21,5 x 15 x 13,5 cm
- šķīvja diametrs 11 cm

\r

Mikroviļņu krāsns ir obligāta sastāvdaļa katra bērna mājas virtuvē, tā lieliski noderēs, lai gatavotu ēdienu lellēm un lācīšiem. Tagad ēdiena sildīšana ir bērnu spēle, un lācīši būs paēdināti, bet lelles apēdīs gardu siltu kūku.
Rotaļlieta ir ļoti iespaidīgi izgatavota, tā noderēs ikvienā mājas virtuvē. Yokomisada ir ļoti plašs mazo un lielo mājsaimniecības ierīču klāsts, noteikti apskatiet.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 132968
  • Ražotājs: JOK
  • Preces tips: virtuves tehnika
  • Materiāls: koka
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT