RMZ Sensorais paklājs ar 26 alfabēta puzlēm bērniem 10m+ Noņemami burti + EVA putas + dažādas tekstūras

37,82€
64,99€
Ietaupiet: 27,17€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Izglītojošas, krāsainas, sensorās alfabēta puzles no putuplasta, kas piemērotas bērniem no 10 mēnešu vecuma. Puzle ir izgatavota no mīkstām un pieskārienam patīkamām putām, un to ir ļoti viegli uzturēt tīru, vienkārši noslaukiet ar mitru drāniņu.\r Komplektā ir 26 puzles, no kurām var izveidot grīdas paklājiņu, lai pasargātu no aukstuma un absorbētu kritienus, vai būvēt trīsdimensiju figūras, piemēram, kubu. Puzlēm ir noņemami alfabēta burti, lai jūsu mazulis varētu iemācīties saskaņot figūras.\r Vienkārša puzles iezīme ir tā, ka augšējā virsma ir pārklāta ar dažādām figūrām, un puzles ir lieliski piemērotas kāju vingrošanai un masāžai.\r Putu puzles īpašības:\r - Izgatavotas no bērniem drošām EVA putām,\r - mīksta un patīkama pieskārienam,\r - krāsains,\r - neslīdoša tekstūra,\r - puzlei ir dažādi veidota augšējā virsma, ideāli piemērota pēdu vingrinājumiem un masāžai,\r - ūdensizturīgs,\r - viegli tīrāms,\r - pasargā no sala uz zemes,\r - iespēja novietot bērnu gultiņu,\r - absorbē kritienus,\r - tās māca caur rotaļām - tās stimulē iztēli, koncentrēšanos, vizuāli motorisko uztveri, loģisko domāšanu, māca krāsas, formas, burtus, telpiskās formas\r Izmēri:\r - Puzles izmēri: aptuveni 32 cm x 32 cm x 1 cm,\r - puzles parauga paklājiņš aptuveni 152 cm x 152 cm (1 puzle atstāta).\r - iepakojums aptuveni 62 cm x 32 cm x 13 cm.\r Komplekta saturs:\r - Sastāvs: 26 mīkstas sensoro putuplasta puzles ar noņemamiem alfabēta burtiem no A līdz Z,\r - caurspīdīgs rāvējslēdzēja soma ar rokturi pārnēsāšanai (iepakojums).

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133514
  • Ražotājs: RMZ
  • Paklāja veids: paklājs-puzle
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT