UK Putu puzle Kontrastīgs paklājs dzīvnieku formā PTP04783

19,99€
24,99€
Ietaupiet: 5,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Polimēra paklājiņš zīdaiņiem un bērniem, kas veidots no mīkstām kontrastējošām melnām un baltām puzlēm. Komplektā ietilpst 16 putuplasta puzles. Pateicoties tā daudzpusīgajam krāsu salikumam, tas iederēsies jebkurā bērna istabā.


Puzles gabaliņus var savienot vai atdalīt pēc vēlēšanās, tādējādi to ir viegli pielāgot jebkurai telpai. Vairākām puzlēm ir noapaļotas malas, un vairākām ir detaļas, kas izvelkas no centra. Paklāja malas var savienot vertikāli, lai izveidotu rotaļu laukumu, piemēram, bērna bumbām vai mazām rotaļlietām. Paklājs no vienas puses ir gluds, bet no otras - reljefs, un tam ir neslīdošas īpašības.


Putu konstrukcijai ir papildu priekšrocība - tā nodrošina lielisku siltuma izolāciju no grīdas, kā arī lieliski amortizē triecienus bērnu kritieniem. Un, kas ir ļoti svarīgi, tā ir ļoti viegli kopjama un neabsorbē putekļus, ērcītes un noplūdes.


Putu elementi ir ļoti viegli, tāpēc tie ir droši mazulim jau no pirmajiem dzīves mēnešiem. Paklājiņu var izmantot daudzām rotaļu aktivitātēm. Agrīnajos attīstības posmos, lai mācītos atpazīt un nosaukt dzīvniekus vai kā mīkstu paklājiņu, bet ar vecākiem bērniem - kā puzli figūru un putuplasta klucīšu kārtošanai un veidošanai, veidojot mazas un lielas konstrukcijas atbilstoši viņu iztēlei. Lielās putuplasta puzles kontrastējošās krāsās ar noņemamām detaļām ir lieliski piemērotas mazulim, kas pēta formu un krāsu pasauli. Darbojoties ar detaļām, bērni attīsta savas motoriskās prasmes un rosina iztēli.


Putu puzles paklājiņu var izmantot arī āra rotaļām, un salocīts tas aizņem maz vietas.


Klājiņa priekšrocības:
- liels izmērs
- daudzpusība


- iespējama jebkura elementu kombinācija


- kontrastējošas krāsas


- viegli tīrāms
- izolē no zemes
- izolē no zemes
- amortizē triecienus
- ir noņemami elementi
- salokāms un aizņem maz vietas
- viegls un ērts
- izturīgs
- piemērots mājai un dārzam



Krāsa: melnā un baltā krāsā
Detaļu skaits: 16 gab.
Puzles izmēri: 120 x 120 x 1 cm
Puzles izmēri: 30 x 30 x 1 cm.



Putu paklājiņš būs lieliska dāvinājuma ideja bērnam, kas vecākiem patiks, jo tas ir pieejams kontrastējošās krāsās, ir viegls un viegli paņemams, mīksts un patīkams pieskārienam, un pats galvenais - drošs bērnam. Tas var būt jautrs risinājums, ar ko aizstāt paklāju vai paklājiņu bērna istabā.


Klājs ir iesaiņots folijā.


Lai iegūtu vairāk krāsainu paklājiņu, putu puzles rakstu un veidu, lūdzu, apmeklējiet veikalu.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133053
  • Ražotājs: JOK
  • Paklāja veids: paklājs-puzle
  • Vecums: mēneši: 0+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT