L-Toys LED dinozauru parazaurolofus nakts gaisma Micro USB

-1,00€
L-Toys LED dinozauru parazaurolofus nakts gaisma Micro USB
Padidinti+
19,99€
20,99€
Ietaupiet: 1,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Dinosaura Parasaurolfa Micro USB LED nakts gaisma

\r

Mēs vēlamies aicināt jūs uz neparastu ceļojumu laikā ar mūsu burvīgo naktslampiņu Parasaurolfa formā, kas gatavojas izšķilties no olas. Šī gaisma apvieno autentisku dinozaura izskatu ar mūsdienīgu funkcionalitāti.

\r

Pirmām kārtām lampas autentiskais izskats aizved mūs uz tālajiem aizvēsturiskajiem laikiem. Dinozaurs Parasaurus pilnībā ataino šim aizvēsturiskajam radījumam raksturīgās iezīmes, kas piešķir tam neatkārtojamu šarmu. Tas ir ne tikai gaismas avots, bet arī ceļojums laikā, kas mūs aizved atpakaļ laikā uz aizraujošo dinozauru pasauli.

\r

Bet ar to atrakcijas nebeidzas. Komplektā iekļautais USB kabelis padara laternas uzlādi vienkāršu un ērtu. Šis risinājums novērš nepieciešamību regulāri mainīt baterijas, kas ir gan videi draudzīgs, gan praktisks.

\r

Papildus skārienfunkcija ļauj pielāgot gaismas krāsu pēc savas gaumes. Izvēlieties kādu no dažādām krāsu iespējām, lai radītu atbilstošu atmosfēru jebkurā telpā.

\r

Mūsu naktslampa Parazaurolof ir ne tikai gaismas avots, bet arī unikāls dekoratīvs elements, kas piešķir raksturu jebkuram interjeram. Tā ir lieliska dāvana visu vecumu dinozauru mīļotājiem, kā arī tiem, kas meklē oriģinālus akcentus savā apkārtējā vidē.

\r

Pērciet mūsu nakts lampu jau tagad un ienestiet savās mājās aizvēsturisku piedzīvojumu burvību, pārceļoties atpakaļ laikā ar Parazaurolof.

\r

Paketes izmēri:

\r

26 cm x 11,5 cm x 11,5 cm

\r

Light izmēri:

\r

22 cm x 9,5 cm

\r

Tas ir CE sertificēts un atbilst EN71. Piemērots bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134036
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT