Lielbritānijas plīša trušu nakts lampa Krāsu maiņa mūzikas kastē PTP04771

-34%
Lielbritānijas plīša trušu nakts lampa Krāsu maiņa mūzikas kastē PTP04771
Padidinti+
9,99€
14,99€
Ietaupiet: 5,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Mīļais plīšainais trušu nakts apgaismojums ir ideāls izklaidētājs no tumsas jūsu bērna istabā. Pateicoties iekšpusē paslēptajām funkcijām, truša lampu var izmantot dažādos veidos. Tā kliedē tumsu, nomierina bērna ausis ar perfektu, mierīgu, nomierinošu melodiju, ir pievilcīga kā istabas dekors, kā arī tai ir rotaļīga funkcija - kā burbuļu statīvam vai zīdainim (vienkārši izvelciet zaķi no lampas).




Kā darbojas truša lampa?


Nospiediet ieslēgšanas/izslēgšanas pogu, lai ieslēgtu lampu un melodiju. Lampas gaisma var patstāvīgi mainīties uz zaļu, zilu, violetu, rozā, rozā, baltu vai vienmērīgi spīdēt vienā krāsā. Lampā iebūvētā mūzikas kastīte darbojas gan ar gaismu, gan bez tās. Atskaņotās melodijas ir ļoti mierīgas un nomierinošas, ar putnu čivināšanas elementiem, ūdens šalkoņu, ideālas skaņas aizmigšanai.



Lampas izmēri:


- 16 x 8 x 8 cm

Elektroapgāde:


- 3 x 1,5 V AAA (nav iekļautas komplektā)

Trusi lampa ir ideāls risinājums, lai kliedētu tumsu mazuļa istabā, un ir ideāli piemērota aizmigšanai, stāstu stāstīšanai, pasaku lasīšanai. Muzikālā kaste ar iepriekš ielādētām relaksējošām, pieklusinātām melodijām palīdzēs nomierināties un mierīgi aizmigt. Rozā plīša zaķis lieliski noderēs arī kā burbuļvanna, kas, viegli pieskaroties, šūpojas no vienas puses uz otru. Savukārt izgaismotais trusis tagad var kļūt par tumsas sargsuni un aizbiedēt visus nakts briesmoņus, lai miegs būtu mierīgs un svētlaimīgs.
Veikalā atradīsiet plašu rotaļlietu, dekorāciju mazuļa istabai izvēli.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133082
  • Ražotājs: JOK
  • Interaktīvs:
  • Augstums cm: 16
  • Vecums: mēneši: 0+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT