UK Mūzikas skaļrunis zils Boombox bērniem ar mikrofonu PTP00167

-33%
UK Mūzikas skaļrunis zils Boombox bērniem ar mikrofonu PTP00167
Padidinti+
44,99€
66,99€
Ietaupiet: 22,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Fantastisks bērnu skaļrunis mūzikas atskaņošanai un karaoke. Šī rotaļlieta ir lieliska lieta jebkuram bērnam, kuram patīk dziedāt, izlikties par dīdžeju vai patīk deju spēles. Ar šo aprīkojumu jūs varat sarīkot jautru karaoke ballīti. Iekārta ir pilnībā izgatavota no plastmasas, pievēršot uzmanību detaļām. Tā piesaista uzmanību ar savu spoguļattēlu priekšpusē, kas ieslēgšanas brīdī mirgo un atstaro krāsainas gaismas. Skaļrunis darbojas, kad tas ir pievienots barošanas avotam (USB kabelis ir iekļauts komplektā). Vienkārši nospiediet ieslēgšanas/izslēgšanas pogu, un skaļrunis jūs sveicinās vai atvadīsies ar melodiju. Rotaļlietā ir vairāk nekā 80 iepriekš ielādētas dziesmas, un to var arī pieslēgt pie Mp3, Mp4 vai tālruņa vai savienot ar ierīci, izmantojot Bluetooth. Pateicoties izmantotajai tehnoloģijai, rotaļlietas atskaņotās skaņas ir ļoti kvalitatīvas. Iekļautajam mikrofonam ir arī ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis, un tas lieliski pastiprina jūsu balss skanējumu. Skaļrunim ir daudz noderīgu funkciju: jūs varat atskaņot iepriekš ielādētas dziesmas vai savas dziesmas, tam ir iespēja pārtīt un pārslēgties starp dziesmām, un tam ir poga Bluetooth funkcijas ieslēgšanai un izslēgšanai. Vissvarīgākais ir tas, ka tam ir ciparnīca, ar ko regulēt mūzikas skaļumu. Skaļrunim ir ērts ievelkams rokturis aprīkojuma pārnēsāšanai un 2 sānos ievelkami turētāji: mikrofonam un Mp3, MP4 vai tālruņa ierīcei. Aizmugurē ir 2 ieejas: ierīču pieslēgšanai un barošanas avota pieslēgšanai.

\r

Pieredze:
- plaša, skaidra skaņa
- 70 dziesmas/melodijas 12 disku ritmos
- krāsaini gaismas efekti
- ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis
- iespēja pārslēgties, Pārslēgties starp dziesmām
- Bluetooth savienojamība
- skaļuma regulēšana
- atskaņošanas ierīces vai tālruņa turētājs
- mikrofona turētājs
- rokturis pārnēsāšanai
- karaoke funkcija
- mikrofons iekļauts komplektā
- USB un JACK kabeļi

\r

V komplektā ietilpst:
- skaļrunis
- mikrofons ar kabeli
- 2 tālruņa vai Mp3 turētāji
- kabelis ar JACK spraudņiem
- kabelis ar JACK/USB spraudņiem

\r

Izmēri:
- Skaļrunis 31 x 28,5 x 12,5 cm
- Mikrofons 16 x 5 cm
- Kabeļa garums aptuveni 135 cm

\r

Uzlāde:
- ar USB kabeli
Ja tiek izmantots, barošanas avotam jābūt ieslēgtam un indikatora gaismā jābūt sarkanai.

\r

Diskotēkas skaļrunis ar mikrofonu ir foršs sīkrīks bērniem. Tas noteikti noderēs, kad vēlēsieties sarīkot karaoke ballīti, un var kļūt par daudzu bērnu ballīšu galveno atrakciju. Šis fantastiskais ballīšu skaļrunis ar mikrofonu var kļūt par neaizstājamu bērnu rotaļu aprīkojumu.
Šī rotaļlieta ir iepakota krāsainā kartona kastē, un tā noteikti būs lieliska dāvana jūsu bērnam.
"Veikals "" piedāvā dažādas muzikālas rotaļlietas ikvienam.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133067
  • Ražotājs: JOK
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT