L-Toys Pieskrūvējama bērnu karuseļa mūzikas kaste

-14%
L-Toys Pieskrūvējama bērnu karuseļa mūzikas kaste
Padidinti+
24,99€
28,99€
Ietaupiet: 4,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Aizvelkamais bērnu gultiņu pacēlājs karuselis

\r

Bērnu gultiņas paceļamais karuselis ar plīša mākoņiem ir lieliska rotaļlieta jūsu mazulim. Karuseļa motīvs ar jautriem mākoņiem, mēnesi un krāsainiem dzīvnieciņiem noteikti patiks jūsu mazulim, savukārt maigā kustība un nomierinošā šūpuļdziesmas melodija nomierinās un palīdzēs bērnam viegli aizmigt.

\r

Pēc ieslēgšanas karuselis griežas par 360° un visu laiku atskaņo melodiju. Tam ir ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis, lai nepieciešamības gadījumā ātri pārtrauktu šūpuļdziesmas atskaņošanu. Karuselis ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas.

\r

Kultūras ir plīša, un tās var viegli noņemt un nomazgāt, ja tās ir netīras. Universālais rokturis ļauj karuseli piestiprināt pie jebkuras gultiņas.

\r

Rotaļlieta pozitīvi ietekmēs jūsu mazuļa attīstību. Vērojot vienmērīgo, lēno piekariņu kustību, jūsu mazulis attīsta labāku redzi un dabisku zinātkāri par pasauli. Melodijai ir pozitīva ietekme uz dzirdes attīstību, tā iedarbojas relaksējoši un ļaus mazulim justies droši.
Zaķīmes krūzīte ir iesaiņota skaistā kastītē. Ideāli piemērots kā dāvana jaunam ģimenes loceklim.

\r

Komplekta saturs :

\r

Krūzīšu statīvs

\r

- mūzikas kastīte

\r

- plīša karuseļa piekariņi

\r

- oriģinālais iepakojums

\r

Karuseļa izmēri :

\r

67 cm x 34 cm

\r

Maksimālais kulona garums :

\r

aptuveni: 35 cm - 41 cm

\r

Paketes izmēri :

\r

31 cm x 19 cm x 7 cm

\r

Komplekts ir paredzēts bērniem no pirmajiem dzīves mirkļiem. Rotaļlietas ir CE sertificētas un atbilst standartam EN 71.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133833
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: mēneši: 0+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT