L-Toys Grima un nagu komplekts rozā korpusā

-1,00€
L-Toys Grima un nagu komplekts rozā korpusā
Padidinti+
19,99€
20,99€
Ietaupiet: 1,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Make-up un nagu komplekts koferī rozā krāsā

\r

Šī ir brīnišķīga un mīļa rotaļlieta, kas aizved bērnus uz burvīgo radošo spēļu pasauli. Šis unikālais koferītis ir izstrādāts tā, lai tas būtu ne tikai estētiski pievilcīgs, bet arī ērts un praktiski lietojams

.\r

Par ērto bloķēšanas mehānismu čemodāna atvēršana un aizvēršana kļūst par bērnu rotaļu, tāpēc jaunās dāmas var piekļūt savam skaistumkopšanas piederumu komplektam jebkurā laikā un vietā. Izturīgais plastmasas rokturis padara to ērtu pārnēsāšanai.

\r

Iekšpusē ir bagātīgs piederumu komplekts radošām rotaļām un izskata eksperimentiem. Tajā bērni atradīs 6 spīdumus, 2 dažādu krāsu nagu lakas, otiņu, divas spīdīgas kosmētikas plāksnītes, uzlīmes un divus gredzenus.Visi šie aksesuāri palīdzēs radīt skaistu izskatu!

\r

Iekšpus paplātes ir spogulītis, lai bērni varētu apbrīnot savus rezultātus un pilnveidot savas grima meistarības prasmes.

\r

Šī ir ne tikai lieliska rotaļlieta mazajiem radošajiem māksliniekiem, bet arī lielisks veids, kā attīstīt iztēli, rokdarbu prasmes un izzināt personīgo stilu. Paplātes izmēri ir 23 cm x 15 cm x 6 cm, tāpēc to ir viegli paņemt līdzi jebkur.

.\r

Komplekta elementi:

\r

- čemodāns

\r

- 6 lūpu spīdumi

\r

- 2 krāsainas lakas

\r

- 2 spīdīgas kosmētikas ieliktnīši

\r

- otiņa

\r

- 2 gredzeni

\r

- uzlīmes

\r

Komas izmēri:

\r

23 cm x 15 cm x 6 cm

\r

Paketes izmēri:

\r

23 cm x 15 cm x 6 cm

\r

Sertificēts CE un atbilst EN71. Rotaļlieta ir piemērota bērniem, kas vecāki par 5 gadiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134334
  • Ražotājs: L-Toys
  • Preces tips: komplekti
  • Vecums: gadi: 5+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT