Apvienotā Karaliste Adorable lācēns Theodore talismans rotaļu lācēns 30 cm PTP04814 PTP04814

-29%
Apvienotā Karaliste Adorable lācēns Theodore talismans rotaļu lācēns 30 cm PTP04814 PTP04814
Padidinti+
14,99€
20,99€
Ietaupiet: 6,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Plācēns vienmēr ir modīgs talismans. Mīkstais brūnais lācēns ir ideāli piemērots, lai samīļotu, samīļotu un uzticētu tam savus noslēpumus un noslēpumus.
Plācēna lācēns ir pārklāts ar mīkstu, mīļu, brūnu kažoku, lācēna vēdera priekšdaļa ir medus krāsā, ausis un ķepas ir zaļganbrūnas, deguns ir brūns ar vasaras raibumiem, bet acis ir plastiski brūnas. Viss talismans ir burvīgs.

\r

Par lācīša izmēru:
- kopējais garums 30 cm
- sēdēšanas garums 20 cm

Ar šo lācīti var ērti doties uz bērnudārzu, pie ārsta, pastaigā un pie vecvecākiem. Lācītis lieliski noderēs arī kā omulīgs spilvens, ceļojot ar automašīnu vai lidmašīnu. Bērniem patīk šādas mīļas rotaļlietas, tāpēc "" piedāvā plašu burvīgu mīksto talismanu klāstu.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133134
  • Ražotājs: JOK
  • Interaktīvs:
  • Augstums cm: 30
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT