Lielbritānija Plīša talismans trusis ar šortiem PTP04775

-45%
Lielbritānija Plīša talismans trusis ar šortiem PTP04775
Padidinti+
4,99€
8,99€
Ietaupiet: 4,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Hairy Rabbit talismans ar velveta šortiem var kļūt par jūsu bērna labāko draugu. Talismans ir izgatavots ar lielu rūpību un eleganci.



Mīļais plīšainais Zaķis ar pūkainiem šortiņiem ir talismans, kas ir aptuveni 20 cm garš. Talismans ir izgatavots no mīksta, pieskārienam patīkama materiāla.

Trusim ir plastmasas acis, rozā deguns un mīļas ausis. Trusis ir tērpies šortos ar plecu siksniņām un svītrainā kreklā ar garām piedurknēm.

Plušveida trusis var kļūt par bērna labāko draugu. Tas uzklausīs jūsu bērna noslēpumus, labprāt klausīsies stāstus, omulēsies pirms gulētiešanas un pat dosies ceļojumos. Pateicoties noņemamam piekariņam, plīša zaķis var kļūt par skaistu rotājumu mugursomai, penālim vai mammas automašīnas atslēgām.

Spēlēties ar talismaniem vienmēr ir jautri un priecīgi.

Veikalā Jūs atradīsiet ļoti plašu burvīgu, mīkstu talismanu klāstu, kas lieliski noderēs kā dāvana lieliem vai maziem bērniem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133081
  • Ražotājs: JOK
  • Interaktīvs:
  • Augstums cm: 20
  • Vecums: mēneši: 0+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT