L-Toys Zaļā fermas traktora piekabe Frikcijas piedziņa

-17%
L-Toys Zaļā fermas traktora piekabe Frikcijas piedziņa
Padidinti+
14,99€
17,99€
Ietaupiet: 3,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Zaļās lauksaimniecības traktortehnikas piekabju piedziņa ar brīvajiem riteņiem

\r

Zaļais traktors ar noņemamu piekabi ar berzes piedziņu ir unikāls komplekts, kas mazos lauksaimniekus aizvedīs aizraujošā lauku dzīves pasaulē. Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, tas nodrošina izturību un pievilcīgu izskatu

.\r

Traktora izmēri ir 22 cm x 10,5 cm x 12 cm, bet piekabes izmēri ir 23 cm x 9,5 cm x 9,5 cm, un to var atvērt. Tas ļauj bērniem gūt reālistisku un interaktīvu pieredzi, simulējot lauksaimnieciskās darbības.

\r

Komplekts ir iekļauts jaukā kastītē, kas ir ideāli piemērota kā dāvana mazajam lauksaimniekam vai lauku ainavu mīļotājam. Kastes izmēri ir 47 cm x 12 cm x 16 cm, tāpēc tā ir praktiska un viegli uzglabājama.

\r

Zaļais traktors ar atvienojamu frikcijas piekabi ir lieliska iespēja bērniem attīstīt iztēli, manuālās prasmes un mācīties atbildību, imitējot lauksaimnieciskās darbības.

\r

Pērciet šo burvīgo komplektu jau šodien un dāvājiet savam bērnam neaizmirstamu prieku un aizraušanos ar lauku dzīvi un āra aktivitātēm. Tā ir lieliska dāvana mazajiem lauksaimniecības entuziastiem!

\r

Traktora izmēri:

\r

22 cm x 10,5 cm x 12 cm

\r

Traktora izmēri:

\r

23 cm x 9,5 cm x 9,5 cm

\r

Paketes izmēri:

\r

47 cm x 12 cm x 16 cm

\r

Izstrādājumam ir CE sertifikāts un tas atbilst EN71 standartam. Izstrādājums ir piemērots bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134204
  • Ražotājs: L-Toys
  • Tematika: traktori
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT