L-Toys Transportlīdzekļu komplekts Lielais helikopters Dinozauri 8 gab.

-17%
L-Toys Transportlīdzekļu komplekts Lielais helikopters Dinozauri 8 gab.
Padidinti+
29,99€
35,99€
Ietaupiet: 6,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Dinosauru lielais helikoptera komplekts 8 gab

\r

Šī neparastā rotaļlietu kolekcija aizved bērnus uz aizraujošu piedzīvojumu un atklājumu pasauli. Šis pilnais komplekts piedāvā neskaitāmas rotaļu un izpētes iespējas.

\r

Viņa rīcībā būs trīs transportlīdzekļi ar piekabēm, ar kurām dinozaurus var izvest ārā. Divi no tiem ir aprīkoti ar rotējošu palaidēju, kas papildina spēli ar darbības elementu. To rūpīgi atveidotās detaļas padara spēli vēl aizraujošāku.

\r

Veselosipēds ir vēl viens neparasts komplekts, kas piesaista bērnu uzmanību ar perfekti atveidoto izskatu un detaļām. Turklāt palaidēja vietā var uzstādīt satveršanas ierīci, lai transportētu dinozaurus. Tas sniedz papildu iespēju jautri pavadīt laiku un izpētīt gaisu.

\r

Ir astoņi dinozauri, kas ir lieliski piemēroti mazajiem aizvēsturisko radību mīļotājiem. Katrs no tiem pārstāv atšķirīgu sugu un ir reālistiska izskata.

\r

Šajās rotaļlietās ir apvienoti gumijas un plastmasas elementi, kas nodrošina izturību

.\r

Šis pilnais komplekts ne tikai sniedz bērniem daudz jautrības, bet arī attīsta viņu iztēli, radošumu un rokdarbu prasmes. Tas ir arī mācību līdzeklis un mudina viņus atklāt aizraujošo dinozauru pasauli.

\r

Nosakiet sastāvdaļas:

\r

- 3 transportlīdzekļi ar piekabēm

\r

- Helikopters

\r

- 8 dinozauri

\r

- grabulis

\r

Paketes izmēri:

\r

48 cm x 5 cm x 30 cm

\r

Tas ir CE sertificēts un atbilst EN71. Rotaļlieta ir piemērota bērniem no 3 gadu vecuma

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134199
  • Ražotājs: L-Toys
  • Tematika: komplekti
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT