L-Toys SUV City City Servisa bēšs Atveramās durvis Audio gaismas

-17%
L-Toys SUV City City Servisa bēšs Atveramās durvis Audio gaismas
Padidinti+
19,99€
23,99€
Ietaupiet: 4,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Beigas pilsētas dienesta automašīna Bēšs Atveramo durvju skaņas signāllukturi

\r

Mēs piedāvājam jums unikālu rotaļlietu - 1:14 mēroga pilsētas dienesta transportlīdzekli. Šis lieliskais transportlīdzeklis ir ne tikai izklaidējošs, bet arī iepriecina ar savu interaktivitāti un detaļām.

\r

Šis transportlīdzeklis pārvietojas, pateicoties iebūvētai vilkšanas atpakaļgaitā piedziņai, tāpēc viss, kas jums jādara, ir jāvelk to atpakaļ un jāļauj tam braukt, lai iegūtu neticamu ātrumu un lielu paātrinājumu. Tas ir lielisks veids, kā nodrošināt dinamisku un aizraujošu braucienu pa visdažādākajiem apvidiem.

\r

Ir ne tikai transportlīdzekļa kustība ir aizraujoša. Mūsu City Service SUV ir arī atveramas durvis priekšpusē, lai bērni varētu turpināt pētīt un radīt savus stāstus. Tā ir detaļa, kas papildina reālismu un rosina iztēli.

\r

Transportlīdzekļa krāsa - gaiši bēša apdare - piešķir tam eleganci un stilu. Tā ir ne tikai rotaļlieta, bet arī dekorācija, kas noteikti piesaistīs mazo transportlīdzekļu mīļotāju uzmanību.

\r

Vērtīgi pieminēt, ka mūsu apvidus automašīnai ir riteņi ar gumijas protektoru, kas nodrošina lielisku saķeri un ļauj spēlēties uz jebkāda veida zemes. Tas ļauj spēlēties gan iekštelpās, gan ārā.

\r

Bet tas vēl nav viss! Viens no iespaidīgākajiem elementiem ir apgaismojuma efekts. Transportlīdzekļa priekšpusē esošās LED gaismas iedegas, kad tiek nospiesta viena no trim pogām uz transportlīdzekļa jumta. Tas rada iespaidu, ka transportlīdzeklis patiešām ir aktīvs, kas piešķir vēl lielāku reālismu un uztraukumu. Turklāt, nospiežot pogu, jūs dzirdēsiet avārijas signalizācijas skaņu, kas padarīs izklaidi vēl aizraujošāku.

\r

Šis 1:14 mēroga pilsētas dienestu apvidus auto ir ne tikai rotaļlieta, bet arī lielisks veids, kā bērniem attīstīt iztēli un motoriku. Tas ir arī lielisks veids, kā radīt fantastiskus stāstus un piedzīvojumus.

\r

Dāvājiet savam bērnam vai mazajam pētniekam iespēju piedzīvot īstus piedzīvojumus ar mūsu Pilsētas dienesta apvidus auto. Iegādājieties tagad un uzdāviniet viņiem rotaļlietu, kas sagādās daudz jautrības, aizrautības un prieka!

\r

Paketes izmēri:

\r

29 cm x 12,5 cm x 12,5 cm

\r

Auto izmēri:

\r

24 cm x 13,5 cm x 10 cm

\r

Tas ir CE sertificēts un atbilst arī EN71. Tas ir piemērots bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134184
  • Ražotājs: L-Toys
  • Tematika: servisa automašīnas
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT