L-Toys Policijas automašīna 1:14 Gaismas skaņas melna 2

-17%
L-Toys Policijas automašīna 1:14 Gaismas skaņas melna 2
Padidinti+
14,99€
17,99€
Ietaupiet: 3,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Policijas automašīna 1:14 Gaisma skan melni

\r

Šis ir iespaidīgs transportlīdzeklis, kas piesaista uzmanību ar savu reālistisko izskatu un izsmalcinātajām detaļām. Tā ir lieliska rotaļlieta mazajiem tiesībsargājošo iestāžu darbiniekiem un policijas transportlīdzekļu entuziastiem.

\r

Transportlīdzeklim ir reālistisks izskats, tāpēc tas izskatās kā īsta policijas transportlīdzekļa miniatūra. Gumijas riteņi nodrošina stabilitāti un izturību spēles laikā.

\r

Pilnīgi atveidotās detaļas - uzraksti uz automašīnas - piešķir tai autentisku sajūtu. Atveramās durvis padara spēli vēl interaktīvāku, ļaujot bērniem izpētīt automašīnas iekšpusi.

\r

Frikcijas piedziņa ļauj automašīnai viegli braukt pa dažādām virsmām, padarot to gatavu ātrām pakaļdzīšanās un policijas darbībām. Turklāt automašīnai ir reālistiskas skaņas un gaismas, kas papildina spēles dinamiku un ļauj bērniem iejusties policista lomā.

\r

Transportlīdzeklis ir izgatavots no izturīgas plastmasas, padarot to izturīgu un noturīgu pret bojājumiem. Tā izmēri ir 25 cm x 9 cm x 11 cm, tāpēc tas ir tieši piemērots izmērs mazajām rociņām.

\r

Šī rotaļlieta ir ideāli piemērota bērna iztēles un radošuma attīstīšanai, vienlaikus sniedzot arī zināšanas par drošību un policijas darbu. Ļaujiet bērnam sajusties kā īstam policistam darbībā!

\r

Auto izmēri:

\r

25 cm x 9 cm x 11 cm

\r

Paketes izmēri:

\r

30 cm x 16,5 cm x 13 cm

\r

Tā ir CE sertifikāts un atbilst EN71. Rotaļlieta ir piemērota bērniem no 3 gadu vecuma

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134154
  • Ražotājs: L-Toys
  • Tematika: policija
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT