L-Toys Ugunsdzēsēju komplekts Ugunsdzēsēju automašīna + ķivere + ugunsdzēšamais aparāts

-17%
L-Toys Ugunsdzēsēju komplekts Ugunsdzēsēju automašīna + ķivere + ugunsdzēšamais aparāts
Padidinti+
19,99€
23,99€
Ietaupiet: 4,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Uzņēmums ugunsdzēsēju vienība

\r

"Ugunsdzēsēja komplekts ir sensacionāla dāvana jebkuram zēnam. Lielais piederumu komplekts iekaros pat paša mazākā ugunsdzēsēja sirdi! Un, kā mēs zinām, gandrīz katrs zēns sapņo nākotnē kļūt par ugunsdzēsēju un dzēst ugunsgrēkus - lai attaisnotu šīs cerības, mēs piedāvājam fantastisku komplektu, kurā katrs mazais atradīs piederumus, kas nepieciešami ugunsdzēsēja darba imitācijai.

\r

Komplektā atradīsiet 7 priekšmetus:

\r

- ugunsdzēsēju mašīnu,

\r

- ķivere ar sudraba nozīmīti,

\r

- radio uztvērējs,

\r

dzēšamais aparāts,

\r

dzēšamais aparāts,

\r

brilles,

\r

- skābekļa maska,

\r

- cirvis.

\r

Mēs uzskatām, ka šo komplektu ir vērts izvēlēties, jo tajā ir iekļauta gan atsevišķa rotaļlieta, gan apģērbs, kas uzlabo spēli. Zēns, tērpies kā drosmīgs ugunsdzēsējs, rotaļājoties ar šo kravas automašīnu, noteikti jutīsies kā varonis. Komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, kas nodrošinās jūsu bērnam ilgu un drošu rotaļu laiku. Elementi ir rūpīgi izgatavoti tā, lai precīzi atveidotu īstu ugunsdzēsēju aprīkojumu, kas noteikti palielinās mazā varoņa apmierinātības līmeni.

\r

Ir rotaļlieta "Ugunsdzēsējs" ir paredzēta bērniem, kas vecāki par 3 gadiem. Bērniem līdz 5 gadu vecumam. Tā ir ideāli piemērota ne tikai ikdienas rotaļām ar vienaudžiem, bet arī kā jautrs papildinājums tērpam uz izpriecu balli bērnudārzā un skolā. Piegādātā rotaļlietu komplekts noteikti iepriecinās mazo ugunsdzēsēju un ļaus viņam izspēlēt ainas no viņa iecienītākajām pasakām un filmām.

\r

Rotaļlietas atsevišķu elementu izmēri:

\r

- Ugunsdzēsēju mašīna: 29 cm x 7 cm x 10 cm,

\r

- ķivere: 25 cm x 21 cm x 10 cm,

\r

- Ķiveres apkārtmērs: 54 cm,

\r

- cirvis: 29 cm,

\r

- ugunsdzēšamais aparāts: 18 cm,

\r

- aizsargbrilles: 12 cm x 6 cm,

\r

- maska: 4 cm x 8 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133967
  • Ražotājs: L-Toys
  • Tematika: uguns
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT