Lielbritānijas SUV ar piekabi PTP04713

-48%
Lielbritānijas SUV ar piekabi PTP04713
Padidinti+
8,99€
16,99€
Ietaupiet: 8,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Piekabe ar piekabi un sporta auto ir transportlīdzeklis, kuru nenobiedēs neviens šķērslis. Automašīnas un piekabe ir pilnībā izgatavotas no plastmasas. Piekabes un sporta automašīnas riteņi ir izgatavoti no gumijas, savukārt apvidus automobiļa riteņi ir izgatavoti no plastmasas. SUV pārvietojas, paātrinoties uz priekšu, bet sporta automobilis pārvietojas, izmantojot vilkšanas mehānismu - pievelciet un atlaidiet. Piekabe darbojas kā piekabe, uz kuras var pārvadāt sporta automobili, kas ir ideāli piemērots rallijam. Transportlīdzekļu komplekts ir jautrs mazajam kolekcionāram un automobiļu faniem. Daudzveidība palīdzēs attīstīt bērna iztēli un roku prasmes.

komplektā ietilpst:

- SUV

-Sporta automašīna

- piekabe

Izmēri:

- SUV 15cm x 9cm x 7cm

-Sporta automašīna 11cm x 5,5cm x 3,5cm

- piekabe 16,5cm x 8,5cm

Transportlīdzekļi ļauj attīstīt tādas prasmes kā koncentrēšanās, roku veiklība, domāšanas ātrums, veiklība un veiklība. Mūsu komplekts nodrošinās daudzu stundu lielisku, neaizmirstamu izklaidi ikvienam autosporta faniem. Komplekts ir iesaiņots skaistā kartona kastītē, tāpēc tas ir lieliski piemērots dāvināšanai.

Izpērciet visplašāko tālvadības pults vadāmo transportlīdzekļu klāstu veikalā.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 132987
  • Ražotājs: JOK
  • Tematika: džipi
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT