Apvienotā Karaliste Super celtniecības transportlīdzeklis Autorobots 2-in-1 ekskavators PTP04704 A

-51%
Apvienotā Karaliste Super celtniecības transportlīdzeklis Autorobots 2-in-1 ekskavators PTP04704 A
Padidinti+
8,99€
17,99€
Ietaupiet: 9,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Ekskavators 2-in-1 ir gan automašīna, gan robots. Šķietami parasts ekskavatora automobilis pārvēršas par robotu! Vienkārši to nedaudz pavelciet, atskrūvējiet dažas skrūves, izmetiet nevajadzīgās detaļas, un mehāniskais robots ir gatavs rotaļām. Saliktais megarobots pats nostājas, un tam ir arī kustīgas rokas un kājas.

Rotaļlietas priekšrocība ir tā, ka automašīnai ir noņemamas detaļas: riteņi, motora pārsegs, kabīne ar ekskavatoru un roka ar lāpstu. Papildu atrakcija ir tā, ka arī kabīne, ekskavatora roka un liekšķere ir kustīgas. Komplektā ietilpst skrūvgriezis un viena rezerves skrūve. Viss komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, pievēršot uzmanību vissīkākajām detaļām, tāpēc rotaļlieta izskatās fantastiski.
Piemērots bērnam, kuram patīk mazliet pastrādāt ar savām rotaļlietām.
Lai pārvērstu transportlīdzekli robotā, atskrūvējiet kabīni ar ekskavatoru, paceliet priekšējos riteņus uz sāniem - veidojot rokas un atbrīvojot bloķēšanas mehānismu, lai izvērstu galvu. Salieciet transportlīdzekļa kabīnes priekšējo daļu (tagad tā ir robota torso), pēc tam noņemiet to, pavelkot transportlīdzekļa iepakojumu atpakaļ, tādējādi atbrīvojot kājas. Tagad atliek tikai izlocīt kājas, un viss ir izdarīts! Jums nav jāatskrūvē riteņi, lai automobili pārvērstu robotā, taču tas rotaļlietai piešķir papildu pievilcību.

Transportlīdzekļa izmēri:
- Garums: aptuveni 1,5 m. 22 cm
- Platums: aptuveni 13,5 cm
Auto izmēri: 10 x 3 cm

Katram bērnam patiks rotaļlieta, kas sniedz iespēju spēlēties ar mašīnu, robotu un paštaisi vienlaicīgi. Spēlēšanās ar šādu transportlīdzekli ir lieliska un sagādās daudz prieka bērniem, kurus piesaista transportlīdzekļi un roboti. Transportlīdzeklis "2 vienā" noteikti nodrošinās stundām ilgu izklaidi.
Rotaļlieta ir iesaiņota ļoti jaukā, krāsainā kastītē, kas lieliski piemērota dāvināšanai.
Veikalā jūs atradīsiet visdažādākos automobiļus un transportlīdzekļus, sākot no maziem līdz lieliem automobiļiem, tālvadības pults vadāmiem automobiļiem un daudz ko citu. Noteikti to apskatiet!

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 132984
  • Ražotājs: JOK
  • Tematika: transformeri
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT