Moover elektromobilis 210799

-32%
Moover elektromobilis 210799
Padidinti+
19,99€
28,99€
Ietaupiet: 9,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Šis zaļais elektromobilis ir interesants papildinājums Moover zīmola piedāvāto mini automobiļu sērijai. Rotaļlieta ir izstrādāta, domājot par mazajiem, kas to izmantos. Automašīna ir pielāgota mazai rokai, lai bērnam nebūtu problēmu to turēt vai satvert, paceļot.

Rotaļlietas automašīnai ir atvērts jumts, caur kuru bērns var ievietot pārvadājamās preces vai vienkāršāk to stūrēt. Izteiksmīgās krāsas padara rotaļlietu līdzīgu īstam eko auto.

Mini transportlīdzeklis ir izgatavots no dabīga materiāla, 10 mm bieza koka . Rotaļlietai ir pievienota uzlādes stacija un saules bateriju panelis. Kad automašīnai beigsies enerģija, uzlādējiet to pēc iespējas ātrāk! Vienkārši pievienojiet staciju automašīnai un paneli stacijai. Savienojiet to visu ar vadiem no lādētāja, un viss ir gatavs! Uz dažām minūtēm uzlādējiet savu automašīnu, un tā uzreiz atjaunosies :)

Dānijas uzņēmums Moover specializējas koka rotaļlietu ražošanā. Izstrādātas, pamatojoties uz bērnu uzvedību, izstrādātas, lai attīstītu un mācītu. Ražotāja piedāvājumā ir dažāda veida mēbeles lellēm, automašīnas zēniem vai puzles un piekariņi maziem bērniem. Rūpīgi pārdomātas katrā detaļā, oriģināli izstrādātas un pamatīgi konstruētas, tās kalpos daudzām paaudzēm. Moover attaisnos jūsu cerības.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121246
  • Ražotājs: Moover
  • Tematika: vieglā automašīna
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT