L-Toys Rotaļlietu tīrīšanas komplekts ratiņu slota Slota 9 El.

29,99€
43,99€
Ietaupiet: 14,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Tīrīšanas komplekts paaudzei




Rotaļlietas, kuru iedvesmas avots ir reāli eksistējoši objekti, var apvienot priecīgu rotaļu ar noderīgiem uzdevumiem, piemēram, iepazīstinot bērnu ar mājas darbiem. Bet, ja jūsu mazulis jau vēlas palīdzēt mājas darbos, uzdāviniet viņam savu aprīkojumu, kas sastāv no nepieciešamajām lietām sensacionālā ratiņos. Visi rotaļlietas tīrīšanas komplekta piederumi ir to pilna izmēra modeļu īstas kopijas, kas pasniegtas bērniem draudzīgā veidā. Rotaļlietu formas, kā arī to krāsas rosina rotaļāties un liek bērnam justies patstāvīgam un pieaugušam, uzkopjot kopā ar citiem mājsaimniecības locekļiem.


Tīrīšanas komplektā ietilpst:


- ratiņi,


-ūdens sūknis,


slotiņa,


bļoda,


bļoda,


- birste uz garas nūjas,

-slotiņa,

- lāpsta,

- ziepes,

virsmu smidzinātājs.


Tīrīšanas komplekta galvenais elements ir ķerra, kas stāv uz riteņiem, lai ar to būtu viegli spēlēties. Tā kalpo kā ērts veids, kā pārvietot tīrīšanas rotaļlietas pa māju, kā arī kā vieta, kur tās uzglabāt. Vēl viena būtiska rotaļlietas daļa ir ūdens sūknis, kas izdod skaņas kā īsts putekļu sūcējs. Viss, kas jums jādara, ir uzlādēt to ar trim AA 1,5 V baterijām un nospiest pogu, kas ieslēdz rotaļlietu. Aksesuāri, kas atvieglo mājas darbus, ļaus bērnam iesaistīties nedēļas nogales sakopšanas darbos, kā arī līdzināties vecākiem un vecākajiem brāļiem un māsām.


Ir rotaļlietu ratiņi, kas piepildīti ar dažādiem tīrīšanas piederumiem, ir lieliska ideja dāvanai. Jūsu bērns iemācīsies slaucīt un slaucīt grīdu, vienlaikus izklaidējoties. Komplekta krāsas ir neitrālas, tās veido sarkana, zaļa un balta krāsa. Mēs uzskatām, ka tas ir piemērots gan meitenēm, gan zēniem. Rotaļlietu izmēri ir pielāgoti mazu bērnu rociņām, padarot rotaļas ļoti ērtas un vieglas. Rotaļlietas materiāls ir ļoti izturīgs un izturīgs, un, pats galvenais, drošs. Tīrīšanas komplektam ir CE sertifikāts, kas apliecina, ka rotaļlieta atbilst visām Eiropas Savienības standarta prasībām. Ratiņi un piederumi ir iepakoti krāsainā čemodāna tipa kastē ar rokturi augšpusē, kas atvieglo pārnēsāšanu.


Rotaļlietas elementu izmēri:


- ratiņi:


- birste: 50 cm x 13,5 cm,


- bļoda: 13,5 cm x 4,5 cm,


- ūdens putekļu slotiņa: 13 cm x 14 cm.


Rotaļlietas iepakojuma izmēri:


- 48 cm x 38 cm x 14,5 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT