L-Toys Magnētiskie konstruktori Debesu trase 29 gab.

-11%
L-Toys Magnētiskie konstruktori Debesu trase 29 gab.
Padidinti+
34,99€
38,99€
Ietaupiet: 4,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Magnētiskie klucīši Sky Track 29 elementi

\r

Magnētiskos klucīšus dažādās formās var sakārtot simtos vai tūkstošos dažādu 2D vai 3D formu. Bērni var veidot dažādas struktūras, kombinējot magnētiskās plāksnītes un piederumus. Spēle stimulēs bērna maņas, koordināciju un, pats galvenais, roku veiklību.

Sky Track dažādu krāsu un formu magnētiskās rotaļlietas var palīdzēt bērniem izprast krāsas un ģeometriskās formas. Magnētiskie klucīši var ļaut jūsu zēniem vai meitenēm rosināt iztēli un sākt spēlēties ar kosmosa plakni.

Komplektā ietilpst ideju grāmatiņa un 29 detaļas, kuras jūsu bērns var kombinēt, lai izveidotu sacīkšu trasi. Katram ģeometriskajam elementam ir magnēti, kas viegli savienojas viens ar otru, ir izturīgi pret koroziju, droši un izturīgi.

\r

Uzstādiet mazo lidmašīnu uz trases un vērojiet, kā tā lido pa debesīm!

\r

Izmantojams, šis komplekts ir vienkārši ideāla dāvana visu vecumu bērniem, kuriem patīk radīt un eksperimentēt ar formām un krāsām.

\r

Paketes izmēri:

\r

35 cm x 28 cm x 7 cm

\r

Bērniem vecākiem par 3 gadiem. Atbilst EN71 standartam. Rotaļlieta ir izgatavota no sertificēta materiāla. Magnētiskās rotaļlietas ir CPSIA sertificētas un izgatavotas no ABS plastmasas un NdFeB magnēta. Lidmašīnu darbina divas 1,5 V AA baterijas, kas nav iekļautas komplektā.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134076
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT