L-Toys Magnētisko mācību puzļu komplekts Zemes karš

-22%
L-Toys Magnētisko mācību puzļu komplekts Zemes karš
Padidinti+
14,99€
18,99€
Ietaupiet: 4,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Mācību magnētiskais zemes kara mīklu komplekts

\r

Laipni lūgti mūsu izglītojošajās magnētiskajās puzlēs par sauszemes kara tēmu. Mūsu puzles ir daudz vairāk nekā vienkārša rotaļlieta - tās ir līdzeklis, kas stimulē bērnu attīstību, radošumu un iztēli

.\r

Pirmais neparastais elements ir kastes vāks, kas slēpj interesantu tāfeli ar tuksneša motīvu. Tajā bērni var veidot savus stāstus, piestiprinot magnētiskās puzles. Tas ir lielisks veids, kā attīstīt stāstīšanas prasmes un iztēli, mudinot bērnus radīt savus stāstus un scenārijus.

\r

Bet ar to piedzīvojumi nebeidzas! Atverot kasti, jūs atklāsiet tāfeli, kas kļūs par audeklu mazajiem māksliniekiem. Komplektā ir iekļauta īpaša pildspalva, lai viņi varētu zīmēt, gleznot un izpaust savu radošumu. Bērni var to izmantot, lai radītu savus mākslas darbus, attīstot savas mākslinieciskās prasmes

.\r

Mūsu izglītojošās magnētiskās puzles ir ideāli piemērotas bērniem, kuriem patīk radīt, stāstīt stāstus un attīstīt mākslinieciskās prasmes. Tā ir lieliska nodarbe, kas vienlaikus māca un izglīto. Uzaiciniet savus bērnus aizraujošajā izglītojošo spēļu pasaulē, pasūtot mūsu puzles jau tagad!

\r

Paketes izmēri:

\r

27 cm x 20 cm x 4 cm

\r

CE sertificēts atbilstoši EN71. Piemērots bērniem no 3 gadu vecuma.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133975
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT