Līdzsvara Divriteņi metāla L-Toys KD 129209

-37%
Līdzsvara Divriteņi metāla L-Toys KD 129209
Padidinti+
44,99€
70,99€
Ietaupiet: 26,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Sarkanais krosvelosipēds MARIO



Krosvelosipēds ir fantastisks pārvietošanās līdzeklis ikvienam mazulim. Tas ļauj bērnam iemācīties ātrāk un efektīvāk spert pedāļus, vienlaikus trenējot līdzsvaru. Vai interesējaties, kādas ir krosa velosipēda priekšrocības? Izvēlieties MARIO modeli sarkanā krāsā un atklājiet tās kopā ar savu bērnu.

Krosa riteņbraukšanai pirmajos dzīves gados ir ļoti pozitīva ietekme uz bērna attīstību. Tas uzlabo viņa fizisko formu un izturību, māca orientēties apvidū un novērtēt attālumus vai ātrumu. Vienkāršais, klasiskais velosipēda dizains nenovērš bērna uzmanību, ļaujot viņam koncentrēties uz vienu darbību - mierīgu, mainīgu kāju kustību.

Šim krosvelosipēdam ir ļoti pozitīva ietekme uz bērna attīstību: tas attīsta bērna ieradumu saglabāt taisnu stāju, vienlaikus palīdzot saglabāt līdzsvaru. Tas ir arī sensacionāls palīglīdzeklis, lai atvieglotu pāreju uz klasisko velosipēdu. Sarkanais mazuļa aprīkojums ir izgatavots no sertificētiem, drošiem, augstākās kvalitātes materiāliem, īpašu uzmanību pievēršot apdarei un detaļām. Krosa velosipēdam ir mīksts, regulējams sēdeklis un lieli EVA riteņi, kas ievērojami uzlabo braukšanas komfortu. Transportlīdzekļa dizains ir vērsts uz lietošanas ērtumu, tam ir izturīgs metāla rāmis, bremzes un regulējams stūres un sēdekļa augstums.

Sarkanais krosa velosipēds sagādās prieku ne tikai mazajam īpašniekam, bet arī viņa/viņas aizbildņiem, jo tas ļaus veikt garākus un interesantākus braucienus. Velosipēdu ir viegli samontēt un izjaukt, tāpēc to var ņemt līdzi visur, kur vien dodas, lai jūsu mazulis varētu turpināt trenēties un pilnveidot savas prasmes. Sarkanais MARIO krosa velosipēds ir iepakots kartona kastē, kas atvieglo tā transportēšanu.

Sarkanā krosa velosipēda izmēri:
- velosipēda izmērs: 84 cm x 12 cm,
- sēdeklis: 21 cm x 14 cm,
- stūre: 47 cm,
- riteņa diametrs: 29 cm,
- attālums no sēdekļa līdz zemei (regulējams): 35-45 cm,
- attālums no stūres līdz zemei (regulējams): 59 cm-63 cm;

\r

Paketes izmēri: 71 cm x 14 cm x 30 cm;

Paketes izmēri: 71 cm x 14 cm x 30 cm;

Paketes izmēri.\r

Svars: 4,8 kg;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 129209
  • Ražotājs: L-Toys
  • Divriteņa rāmja materiāls: metāla
  • Rokas bremze: ir
  • Piepūšamie riteņi:
  • Vecums: gadi: 2+
  • Līdzsvara velosipēda tips divritenis
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT