Alice Leļļu ratiņi Alice Leļļu ratiņi Dziļi, ratiņi, somas, gultas piederumi

64,99€
115,00€
Ietaupiet: 50,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Alice's deep lelles ratiņi - balti ar melniem punktiņiem




Ja meklējat lelles ratiņus savai piecgadīgajai meitenītei, mums ir padoms - izvēlieties Alises sērijas bērnu ratiņus. Kāpēc? Tam ir daudz priekšrocību un praktiska izmantošana, un tā dizains runā pats par sevi. Baltie ratiņi ar melniem kontrastējošiem zirnīšiem ir daudzfunkcionāla rotaļlieta, ko var viegli pārveidot no klasiskā ratiņa par ratiņu versiju.



Izvēloties lelles ratiņus, jāņem vērā bērna augums un rotaļlietas mērķis, lai rotaļas būtu ērtas un iespējamas jebkurā vidē - ne tikai mājās un spēļu istabā. Šim modelim ir regulējams rokturis, lai ratiņi varētu augt līdz ar bērnu, savukārt no izturīgām alumīnija caurulēm izgatavotā konstrukcija un impregnētās plastmasas vāks ļauj pārnest rotaļas arī ārpus mājas.



V komplektā ietilpst:


- Alice ratiņi,


- ratiņi,


- gultas piederumi: spilvens un sega,


- soma,


- vienkārša montāžas instrukcija.



Melnbaltais bērnu ratiņu komplekts Alice iedrošinās ikvienu meiteni rotaļām - pateicoties precīzi pielāgotajiem izmēriem, tā tuvajai līdzībai ar īstu bērnu ratiņu, izplešamajam bagāžniekam un regulējamai galvas balsta pozīcijai. Šie ratiņi ir piemēroti visām lellēm un rotaļlietām līdz aptuveni 38 cm. Liela priekšrocība ir komplektā iekļautais velcro maisiņš, kā arī rāmja apakšējā daļā piestiprinātais auduma maisiņš, kurā var glabāt sīkrīkus un piederumus rotaļu mazuļa aprūpei.



Klasiskā baltā ratiņu versija sastāv no izvelkamiem ratiņiem ar ausīm un salokāma jumtiņa, kas pasargā lelli no saules. Ratiņos ir paslēpts krāsu pieskaņots gultas piederumu komplekts, kurā ietilpst sega un spilvens, kas padara lelles ceļojumu ļoti patīkamu un ērtu. Tomēr, ja meitene dod priekšroku staigāt sēžot, vienkārši izvelciet ratiņus, noregulējiet galvas balsta un kāju balsta leņķi atbilstoši mazās sēdētājas izvēlei un pēc tam piestipriniet lelli ar drošības siksnām. Jūs varat uzreiz pārveidot klasisko bērnu ratiņus par ikdienas variantu.



Lelles ratiņi ir izgatavoti no sudraba krāsas alumīnija caurulēm. Šis materiāls garantē rotaļlietas augsto kvalitāti un izturību, kas kopā ar to, ka ratiņi ir uzbūvēti uz četriemputu gumijas riteņiem, padara ratiņus ērti braucamus un viegli vadāmus. Un tas vēl nav viss - riteņu materiāls nozīmē, ka meitene var spēlēties ar ratiņiem telpās, neriskējot saskrāpēt grīdu. Lieliska ērtība ir arī regulējams augstuma rokturis, kas pārklāts ar putuplastu, un drošības slēdzene, kas neļauj tam pašam salocīties rotaļu laikā. Lai mainītu tā augstumu, vienlaicīgi nospiediet pogas abās roktura pusēs, izvēloties pozīciju.



Dažām meitenēm patīk spēlēties rotaļu mājiņā, kurā viņas var iejusties rūpīgas un audzinošas māmiņas lomā. Piegādātais ratiņi būs fantastisks piederums, kas uzlabos šo rotaļu, kā arī atvieglos pastaigas un rotaļas ar lelli ārpus mājas. Tās izmantošana rotaļās pozitīvi ietekmēs jūsu bērnu, mācot viņam atbildību, kā arī stabilas staigāšanas vai kustību prasmes un motora koordināciju. Izvēlieties melnbalto ar zirnīšiem apdrukāto Alises ratiņus, un jūs nenožēlosiet savu lēmumu. Tas ir viegli lietojams, manevrēts un viegls rotaļām, turklāt salocīts tas aizņem pārsteidzoši maz vietas. Viens ratiņi - daudz iespēju.



Šis mazais baltais ratiņi būs lieliska dāvana visām meitenēm no 3 gadu vecuma. Tas ir izgatavots no sertificētiem augstākās kvalitātes materiāliem, kas ir garantija izturībai un ilgam rotaļlietas kalpošanas laikam. Tam ir CE sertifikāts, kas apliecina, ka tas atbilst Eiropas Savienības direktīvu prasībām. Bērnu ratiņi Alice ir iepakoti oriģinālā kartona kastē, un tos ir ļoti viegli un ātri samontēt.



Alicas ratiņu izmēri un papildu elementi:


- ratiņi: g. 67 cm x platums: 36 cm x augstums: 67 cm,


- augstums līdz sēdvietai: 32 cm,


- roktura augstums: 30 līdz 64 cm,


- ritenis. 21 cm x garums: 45 cm,


- kulba: garums: 38,5 cm x platums: 22 cm x augstums. 10,5 cm,



- gultasvieta: 27 cm x 22 cm,


- spilvens: 14,5 cm x 22 cm.



Atrošināšanas paketes izmēri:


- 36,5 cm x 44,5 cm x 14 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133952
  • Ražotājs: Alice
  • Leļļu ratiņu tips: ratiņi ar šūpuli
  • Augstums cm: 67
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT