Alice Alice Alice Retro leļļu ratiņi, lieli, dziļi, soma

-43%
Alice Alice Alice Retro leļļu ratiņi, lieli, dziļi, soma
Padidinti+
59,99€
105,00€
Ietaupiet: 45,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Alice lelles Retro dziļais ratiņi - rozā un melnā krāsā ar zirnīšiem




Ja meklējat perfektu lelles ratiņus savai gādīgajai, vairākus gadus vecajai meitiņai vai mīļotajai, šeit ir neliels padoms... Izvēlieties retro ratiņus no Alises sērijas, un saņēmēja meitene būs laimīga. Kāpēc izvēlēties šo modeli? Mēs iesakām to pirmkārt un galvenokārt tā izteiksmīgā dizaina dēļ, kas ir retro stilā un piesaista uzmanību ar saviem augstajiem, tievajiem riteņiem un eleganto, vienkāršo formu.



Komplektā ietilpst:


- Alice ratiņi,


- ratiņu ieliktnis,


- somiņa,


- soma,


- vienkārša montāžas instrukcija.





Šis retro ratiņi ir dekorēts ar zirnīšiem intensīvi rozā krāsā, kas piešķir tam daudz šarma. Retro ratiņi noteikti ieinteresēs un rosinās rotaļāties ikvienu mazu bērnu, pateicoties to izmēriem, kas ir pielāgoti dažu gadu vecu meiteņu vidējam augumam, un dizainam, kas iedvesmojies no īstu ratiņu konstrukcijas. Svarīgi, ka retro modelis var augt līdz ar bērnu, pateicoties regulējamam rokturim. Tas ir piemērots visām lellēm un rotaļlietām līdz 69 cm garumam - ratiņu lielie izmēri ļauj ērti uzņemt vairākus rotaļlietas pasažierus.



Retrotē stila ratiņi ir izgatavoti no izturīgām un izturīgām sudraba krāsas alumīnija caurulēm, kas savienotas ar melniem plastmasas savienojumiem. Ratiņiem izmantotā augstas kvalitātes plastmasa nodrošina komfortu un ērtības, kas kopā ar ratiņu novietojumu uz četriem šauriem putuplasta gumijas riteņiem palielina ratiņu vadīšanas un manevrēšanas vieglumu. Ievērības cienīga izstrādājuma iezīme ir augstumā regulējama putuplasta spilvena izmantošana uz roktura. Šī iespēja nodrošina precīzu roktura augstuma pielāgošanu meitenītes augstumam, kas kopā ar slēdzeni, kas neļauj rokturim spēles laikā spontāni nokrist, padara izstrādājumu ļoti drošu. Augstuma regulēšana ir ļoti vienkārša: vienlaicīgi jānospiež pogas abās roktura pusēs, līdz tiek sasniegta vēlamā pozīcija.

Retro ratiņi rozā un melnā kombinācijā ir perfekti vienkāršā izpildījumā. Tā dažādās krāsas novērš uzmanību, tāpēc jūs varat koncentrēties uz rotaļu bēbīša pieskatīšanas prieku. Bērnu ratiņi ir sensacionāls sīkrīks, kas bagātina rotaļu laiku mājās, un, pateicoties tam, ikviena gādīga un uzmanīga māmiņa var izbaudīt laiku, ko pavada ar savu lelli un rotaļlietām arī ārpus mājas. Grozs konstrukcijas apakšdaļā un Velcro stiprinājums ļauj viegli uzglabāt un transportēt rotaļu priekšmetus, piemēram, mazuļa drēbītes vai pudelīti. Rotaļājoties ar retro leļļu ratiņiem, ir ne tikai pievilcīgs dizains - tam ir arī izglītojoša dimensija.



Rotaļošana pozitīvi ietekmēs bērna attīstību, mācot savstarpējās saskarsmes un lomu spēles principus. Tā ir arī fantastisks palīglīdzeklis motoriskās koordinācijas un kustību prasmju uzlabošanai, kā arī empātijas un atbildības izjūtas pret citu būtni attīstīšanai. Ja izvēlēsieties iegādāties retro melni rozā bērnu ratiņus, varat būt droši, ka savu lēmumu nenožēlosiet. Bērnu ratiņi ir viegli, manevrējami un viegli lietojami, turklāt salocīti tie aizņem pārsteidzoši maz vietas, tāpēc tos var ērti ievietot automašīnā vai citā transportlīdzeklī.



Retro stila bērnu ratiņi klasiskās krāsās būs fantastisks pārsteigums jebkurai meitenei, kas vecāka par trim gadiem. Piedāvātais modelis ir izgatavots no augstas kvalitātes un, galvenais, sertificētiem materiāliem, kas nodrošina rotaļlietas augstu kvalitāti un izturību. Alice ratiņiem ir CE sertifikāts, kas apliecina, ka tie atbilst visām Eiropas Savienības direktīvu prasībām. Bērnu lelles ratiņi ir iepakoti oriģinālā kartona kastē.




Retro Alises ratiņu un piederumu izmēri:



- ratiņi: l. 70 cm x platums: 43 cm x augstums: 91 cm,


- augstums līdz ratiņiem: 50 cm,


- roktura augstums: 53 līdz 82 cm,


- riteņu bāze: 35 cm,


- ratiņu bāze: 35 cm,


- ratiņi: d. 30 cm x L: 59 cm,


- ratiņi: 21,5 cm x 20 cm x 9 cm.



Ratiņķīša aprīkojuma izmēri:


- 43 cm x 64 cm x 19,5 cm. Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133951
  • Ražotājs: Alice
  • Leļļu ratiņu tips: ratiņi ar šūpuli
  • Augstums cm: 50
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT