jo. Ratiņi

-0,92€
jo. Ratiņi
Padidinti+
17,45€
18,37€
Ietaupiet: 0,92€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Mēs iepazīstināsim ar. ratiņi! Ideāls kompanjons jūsu mazuļa leļļu piedzīvojumiem! Šie ratiņi ir paredzēti leļļu pārvadāšanai līdz 42 cm augstumā. Viena no tā īpašajām iezīmēm ir tā ērtais izmērs, kas ļauj to ļoti viegli turēt rokās. Neatkarīgi no tā, vai dodaties uz parku, apmeklējat draugus vai vienkārši spēlējaties mājās, šo ratiņus var viegli salocīt un uzglabāt. Drošība ir vissvarīgākā, ratiņi ir aprīkoti ar drošības jostām, tāpēc tās nodrošina, ka jūsu lelle ir pasargāta katras pastaigas laikā. bo. Ratiņi ir ne tikai praktiski, bet arī šarmanti savā dizainā. Tas ir izgatavots no burvīga pelēka un rozā auduma. /// Iepazīstinām ar bo. Bo ratiņi! Ideāls pavadonis jūsu mazās lelles piedzīvojumiem! Šis ratiņi ir piemēroti lellēm līdz 42 cm augstumam. Viena no tā īpašajām iezīmēm ir tā ērtais izmērs, kas ļauj to ļoti viegli turēt rokās. Neatkarīgi no tā, vai dodaties uz parku, apmeklējat draugus vai vienkārši spēlējaties mājās, šo ratiņus var viegli salocīt un uzglabāt. Drošība ir vissvarīgākā, ratiņi ir aprīkoti ar drošības jostām, tāpēc tās nodrošina, ka jūsu lelle ir pasargāta katras pastaigas laikā. bo. Ratiņi ir ne tikai praktiski, bet arī šarmanti savā dizainā. Tas ir izgatavots no burvīga pelēka un rozā auduma. //// Iepakojuma izmēri: 23 x 19,5 x 65 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 132410
  • Ražotājs: bo.
  • Leļļu ratiņu tips: sporta
  • Augstums cm: 65
  • Vecums: mēneši: 12+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT