Mini ratiņi Dabīgā koka Moover 880206

-34%
Mini ratiņi Dabīgā koka Moover 880206
Padidinti+
34,99€
52,99€
Ietaupiet: 18,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS


Mini lelles ratiņi
dabīgā koka krāsā apbur ar savu retro stila izstrādi. Tas ir piemērots mazām lellēm līdz 20 cm augstumā. Ratiņi ir piemēroti arī kā organizators pildspalvām un mazām kartītēm . Iekļauts jūsu bērna istabas interjerā , tas piešķirs vairāk šarma kā dekors uz rakstāmgalda vai skapja . Ja meklējat ratiņus lielāku leļļu līdz 43 cm transportēšanai, aplūkojiet ratiņus dabīgā vai ugunsdzēsēju mašīnu sarkanā krāsā.

Tikai dabīgi materiāli
Rotaļlieta ir pilnībā izgatavota no dabīga 10 mm bieza liepas saplākšņa un koka riteņiem, kas pabeigti ar gumiju. Ratiņi ir pārklāti ar ekoloģiski sertificētu krāsu, lai izvairītos no vielām, kas sensibilizē jūsu bērnu.

Pretslīdoša pamatne
Noguris no trokšņainām rotaļlietām? Izmantotie pretslīdes riteņi samazinās kaitinošo troksni. Risinājums pasargā mūsu dzīvokļa grīdas un pašu rotaļlietu no nodiluma. Turklāt gumijas darbojas kā "buferi", lai aizsargātu durvju rāmjus un sienas. Riteņu polsterējums arī samazinās ratiņu maksimālo ātrumu un ļaus tiem individuāli pielāgoties lietotājam, lai rotaļlieta lieki nebrauktu prom. Tajā pašā laikā bērnu ratiņi nezaudē savu vieglumu.

Izstrādājums ir izturīgs
Bērnu ratiņi ir pilnībā stabili un nav noliekušies. Uzstādītie riteņi novērš rāmja apgāšanos. Lai palielinātu mazuļa drošību, visas ratiņu malas ir noapaļotas. Solidā izgatavošana palielina rotaļlietas vērtību un vairo bērnu un viņu vecāku uzticību zīmolam.

Izstrādāts atbilstoši bērnu vajadzībām
Rotaļlieta irizstrādāta, ņemot vērā bērnu uzvedību un viņu vajadzības. Dānijas speciālisti veica pētījumu par to, kā bērni reaģē uz savām maņām. Viņi koncentrējās uz to, kas visvairāk piesaista bērnu uzmanību. Ar ko viņiem patīk spēlēties. Kādas krāsas rotaļlieta piesaista viņu uzmanību. No kāda materiāla rotaļlieta ir izgatavota, ka viņi pēc tās sniedzas pirmie. Izstrādājot rotaļlietu, ražotāji balstījās uz iegūto informāciju. Rotaļlietas detaļas ir pilnveidotas tā, lai tā kalpotu ne vienu vien reizi vien.

Spēles priekšrocības
Rotaļājoties mazulis atdarina pieaugušo uzvedību. Viņš veido pamatattiecības un mācās atbildību un rūpes. Bērns cenšas rūpēties par lelli tā, it kā tā būtu īsts bērns. Spēlēšanās ar lellēm attīsta iztēli un veicina kustību aktivitāti.

Rotaļlietas salikšana
Moover zīmola piedāvātais lelles ratiņi tiek piegādāti samontēti un gatavi lietošanai. Rotaļlieta ir izstrādāta, domājot par mazākiem bērniem, tāpēc tai nav mazu detaļu.

Nedaudz par pašu zīmolu
Dānijas uzņēmums Moover specializējas koka rotaļlietu ražošanā. Izstrādātas, pamatojoties uz bērnu uzvedību, izstrādātas, lai attīstītu un mācītu. Ražotājs piedāvā dažāda veida mēbeles lellēm, automašīnas zēniem vai puzles un piekariņus maziem bērniem. Rūpīgi pārdomātas katrā detaļā, oriģināli izstrādātas un pamatīgi konstruētas, tās kalpos daudzām paaudzēm. Moover attaisnos jūsu cerības.


Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121253
  • Ražotājs: Moover
  • Leļļu ratiņu tips: ratiņi ar šūpuli
  • Augstums cm: 21
  • Vecums: gadi: 1+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT