Lelles Māja koka L-Toys KD 133818

-27%
Bezmaksas piegāde:
Lelles Māja koka L-Toys KD 133818
Padidinti+
139,00€
189,00€
Ietaupiet: 50,00€
Šo preci piegādāsim bez maksas

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Willa Nadia koka leļļu māja gaiši rozā krāsā

\r

Pilnībā aprīkota koka leļļu mājiņa ir nepieciešama katrai jaunajai dāmai. Ģimenes rotaļas un rotaļas ar lellēm ir viena no mazo meiteņu iecienītākajām nodarbēm. Rotaļlieta ļauj izveidot savu unikālo māju, kuru bērns var izrotāt pēc savas gaumes. Mājas konstrukcija ir ļoti atjautīga un gudra. Māja var kļūt par skaistu dekorāciju mazās princeses istabai. Mājai ir mūsdienīgs, atturīgs un patiess izskats, kā arī bagātīgs aprīkojums.

\r

Vilas plānojums ir šāds:

\r

Pirmais stāvs, kas aprīkots ar virtuvi un vannas istabu, ar liftu sānos

\r

Pirmajā stāvā ir viesistaba un mūzikas istaba ar klavierēm un apļveida kāpnēm, kas ved uz bēniņiem. No šīs istabas ir izeja uz lielu balkonu, kam piestiprināta slīdkalniņa

.\r

Lēniņš ar skaistu guļamistabu un divstāvu gultu

.\r

Katrā istabā ir koka mēbeles. Virtuvē ir viss ēdiena gatavošanai nepieciešamais, zieda formas galds un divi rozā krēsli. Visi šie elementi rada brīnišķīgu atmosfēru kopīgai laika pavadīšanai. Tajā pašā stāvā ir vannas istaba ar vannu, tualeti un izlietni, kas ir skaisti izgaismota ar gaismas diodēm.

\r

Labākā vieta atpūtai ir viesistaba pirmajā stāvā, kur ir dīvāns un klavieres, kas var atskaņot skaistas melodijas. Ja uzkāpsiet bēniņos, tur atradīsiet guļamistabu ar ērtu gultu, krēslu un lampu.

\r

Balkons pirmajā stāvā ir plašs, un tam ir papildu kāpņu laukums. Zem visa nama ir makets ar zilu dīķi, ko ieskauj zāliens.

\r

Jūsu bērna leļļu valstība. Mazā meitenīte varēs rotaļāties ar savu māju.

\r

Izstādes interjers un sienas ir perfekti atveidotas kā īstā mājā, un tās ir ieturētās krāsās. Jebkurš mēbeļu izkārtojums paplašina iztēli, un krāsu gamma izceļ silto, mājīgo atmosfēru. To visu izgaismo silta LED gaisma.

\r

Ietver koka mēbeles: klavieres, divus krēslus, dīvānu, puķu galdiņu, lampu, vannu, tualeti, saulessargus, grilu, naktsskapīti.

\r

Mājiņas un komplekta izmēri:

\r

Mājiņas augstums: 90 cm

\r

-Grīdas augstums: aptuveni 26 cm

\r

-Platums: 87 cm

\r

- dziļums: 29 cm

\r

- slaida garums: 40 cm

\r

- balkons: 28 cm x 30 cm, balustrādes augstums: 12 cm

\r

- dīķis: 60 cm x 30 cm

\r

- pacēlāja augstums: 24 cm , platums: 11 cm

\r

- zieda formas galds: 11 cm diametrā

\r

- burbuļvanna: 19 cm x 11 cm x 8 cm

\r

- grils: 16 cm x 9 cm x 9 cm

\r

Koka izmēri:

\r

96 cm x 37,5 cm x 18,5 cm

\r

Svars, ieskaitot iepakojumu:

\r

13,6 kg

\r

Svars bez iepakojuma:

\r

12,4 kg

\r

Saskaņā ar ražotāja ieteikumiem rotaļu māja Nadia ir piemērota bērniem vecumā no 3 gadiem. Komplekts ir izgatavots no videi draudzīga un izturīga materiāla, kas ir koks. Tā izmantošana projektā ievērojami palielina virtuves drošību un ērtības vairāku gadu vecumā, kā arī komplekta izturību un noturību pret bojājumiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133818
  • Ražotājs: L-Toys
  • Leļļu mājas augstums, cm no 51 līdz 100
  • Materiāls: koka
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT