LEGO 10974 DUPLO pilsētiņa Āzijas savvaļas dzīvnieki un augi

-28%
Bezmaksas piegāde:
LEGO 10974 DUPLO pilsētiņa Āzijas savvaļas dzīvnieki un augi
Padidinti+
105,00€
145,00€
Ietaupiet: 40,00€
Šo preci piegādāsim bez maksas
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

LEGO® DUPLO® Āzijas savvaļas dzīvnieki (10974) ir pilns ar interesantām detaļām un neparastiem dzīvniekiem, ar kuriem bērniem vecumā no diviem gadiem būs aizraujoši piedzīvojumi.

\r

Daudz iespēju pirmsskolas vecuma bērniem un vecākiem spēlēties kopā. Visus mazos dzīvnieku mīļotājus iepriecinās bezgalīgās iespējas spēlēties ar šo komplektu, kurā ir dažādi savvaļas Āzijas dzīvnieki. Šeit ir zilonis un zilonēns, lielā un mazā panda, tīģeris un tīģerēns, pērtiķis, divi putni un divas sarkanās pandas. Ir arī bambusa koki, ķiršu koki, salokāms trīsdimensiju dēlis un pat klucītis, kas atveido reālistiskas dzīvnieku skaņas un trokšņus.

\r

Mācīšanās rotaļu laikā maziem bērniem. Visus LEGO DUPLO komplektus ir izstrādājuši eksperti, un tajos ir aizraujoši stāsti, uzmanību piesaistošas krāsas, dažādi tēli un daudz detaļu, kas maziem bērniem sniedz lielisku dzīves piedzīvojumu sākumu.

- Iepazīstiet Āzijas savvaļas dabu - LEGO® DUPLO® Āzijas savvaļas dabu (10974) komplektā ir detalizēti Āzijas dabas vides un tajā dzīvojošo dzīvnieku modeļi, kā arī augu un koku figūriņas. Tajā ir arī reālistiskas skaņas.

\r

- Pārsteidzoši dzīvnieki - komplektā ir zilonis un ziloņu mazulis, milzis un pandas mazulis, tīģeris un tīģeriene, pērtiķis, divi putni un divas sarkanās pandas, kā arī bambusi un ķiršu koks, un 3D spēles dēlis.

\r

- Šis aizraujošais komplekts, kas jautri attīsta prasmes, sniedz pirmsskolas vecuma bērniem iespēju iepazīt Āzijas dzīvniekus un to dabisko dzīves vidi. Veicina valodas, sociālās, izziņas un acu un roku koordinācijas prasmes.

\r

- Dāvana dzīvnieku mīļotājiem - eksotisko dzīvnieku mīļotājiem bērniem vecumā no diviem gadiem patiks šī jautrā dāvana, kas būs kā radīta dzimšanas dienā, Ziemassvētkos vai jebkurā citā pasākumā.

\r

- Daudz veidu, kā spēlēt - spēles dēlis ir aptuveni 36 cm augsts, 46 cm plats un 24 cm dziļš, savukārt ķiršu koks ir aptuveni 25 cm augsts

.\r

- Mācīšanās caur spēli - visi LEGO® DUPLO® komplekti ir prasmīgi izstrādāti, un tajos ir aizraujoši stāsti, uzmanību piesaistošas krāsas, daudzveidīgi tēli un daudz detaļu, tāpēc mazie bērni var sākt savu dzīves ceļu.

\r

- Nemainīga kvalitāte - LEGO® DUPLO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Tādējādi mazajiem bērniem ir viegli paņemt, savienot un atvienot klucīšus - un tas nav mainījies kopš 1969. gada.

\r

- Garantēta drošība - LEGO® DUPLO® klucīši un citas LEGO® DUPLO® detaļas tiek nomestas, sakarsētas, saspiestas, sasistas, savītas un rūpīgi pārbaudītas. Tāpēc jūs varat būt droši, ka tās atbilst stingriem pasaules drošības standartiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT