LEGO 10956 DUPLO Town atrakciju parks

-26%
Bezmaksas piegāde:
LEGO 10956 DUPLO Town atrakciju parks
Padidinti+
145,00€
195,00€
Ietaupiet: 50,00€
Šo preci piegādāsim bez maksas
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

LEGO® DUPLO® Town atrakciju parks ir pilns ar funkcijām, ar roku darbināmām rotaļlietām un atrakcijām visai ģimenei. No mazajiem amerikāņu kalniņiem līdz fantastiskam vilciena ritenim, no vilciena atrakcijām līdz krāsainam karuselim, no hotdogiem līdz krāsainām varavīksnes gaismām - komplekts ir pilns pārsteigumu, kas sajūsmina gan mazos, gan pieaugušos.

\r

Aizvediet mazos uz LEGO® DUPLO® atrakciju parku, lai pavadītu jautru dienu. Šeit jūs atradīsiet daudz neparastu atrakciju un atrakciju visai ģimenei.

\r

Viļciet savu mazuli uz LEGO® DUPLO® Town 10956 atrakciju parku un iepazīstiet neparastas atrakcijas, kas paredzētas, lai iesaistītu, izklaidētu un mācītu jaunos prātus.

\r

Sadarbība visai ģimenei atrakciju parkā

\r

Izpētiet krāsaino, jautro un izglītojošo atrakciju parku ar septiņām DUPLO figūrām - divām sievietēm, vienu vīrieti un četriem bērniem. Šajā daudzfunkcionālajā rotaļlietā ir amerikāņu kalniņi, mehāniskais karuselis, lielais Velna rats ar trim krāsainiem automobiļiem, braucošs vilciens, hotdogs, ko iegādāties, un saldējums, fotoaparāts, baloni, kēksiņi, slota un lācēns. Lai radītu reālistisku atrakciju parka atmosfēru, ir pat krāsainas varavīksnes gaismas.

\r

Praktiskas izglītojošas rotaļlietas maziem bērniem

\r

LEGO DUPLO komplekti sniedz pirmsskolas vecuma bērniem rīkus, lai viņi varētu brīvi spēlēties, izpausties un mācīties, savukārt vecāki var pavadīt neparastu laiku, piedaloties savu mazuļu attīstībā, būvējot kopā.

\r

- LEGO® DUPLO® Town atrakciju parka komplektā (10956) ir plašs pārsteidzošu atrakciju klāsts visai ģimenei, kas aizrauj, izklaidē un māca augošos mazuļus.

\r

- Komplektā ietilpst septiņi DUPLO® tēli - divas sievietes, vīrietis un četri bērni -, kā arī divi slidkalniņi, mehāniskais karuselis, rotējošais vilciena rats ar trim krāsainiem automobiļiem, stumjamais vilciens un daudz jautru papildierīču.

-\r

- Neierobežotu lomu rotaļu jautrību veicina tādi aksesuāri kā desiņas, saldējums, fotoaparāts, baloni, kēksiņi, slota un lācēns. Komplektā ir pat krāsu mainošs varavīksnes lukturītis (komplektā ir trīs LR44 baterijas).

\r

- Lielais, krāsainais un detalizētais komplekts piedāvā daudz iespēju izklaidēties un izglītoties, iedvesmojot mazos bērnus radošai rotaļai, attīstot acu un roku koordināciju un iztēli.

\r

- Šis ar funkcijām bagātais atrakciju komplekts sniedz bērniem vecumā no diviem gadiem un vecākiem daudz iespēju mācīties rotaļu laikā un ļauj vecākiem iesaistīties visos mazu bērnu attīstības posmos.

- Šis rotaļu komplekts ir pilns ar izklaidējošām atrakcijām, kas sniedz bērniem vecumā no diviem gadiem daudz iespēju mācīties rotaļu laikā, kā arī ļauj vecākiem iesaistīties visos mazu bērnu attīstības posmos.

\r

- Komplekts ir aptuveni 28 cm augsts, 123 cm plats un 28 cm dziļš, un to var dažādi izkārtot, kā arī kombinēt ar citām LEGO® DUPLO® rotaļlietām.

\r

- Lai būvēšana un spēlēšana būtu vēl jautrāka, komplektā ir pievienota konstruēšanas rokasgrāmata ar jautru bilžu stāstu, kurā attēloti komplektā esošie modeļi.

\r

- Visi LEGO® DUPLO® konstruktoru komplekti ir profesionāli izstrādāti un ietver radošas funkcijas, kas mudina vecākus spēlēties kopā, lai veicinātu bērnu attīstību.

\r

- LEGO® DUPLO® komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem. Tāpēc mazie bērni var viegli paņemt, savienot un atvienot klucīšus - un tas tiek darīts nemainīgi kopš 1969. gada.

\r

- LEGO® DUPLO® klucīši un detaļas tiek nomestas, sakarsētas, saspiestas, sasistas, savītas un pārbaudītas daudzos citos veidos. Tas nodrošina, ka katrs no tiem atbilst visaugstākajiem bērnu drošības standartiem.

\r

Elementu skaits: 95

\r

Paketes izmēri: Izmēri: 11,8 x 58,2 x 37,8 cm

\r

Vecums: 2+

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT