LEGO 71786 NINJAGO Zanes ledus pūķis

-27%
Bezmaksas piegāde:
LEGO 71786 NINJAGO Zanes ledus pūķis
Padidinti+
125,00€
169,00€
Ietaupiet: 44,00€
Šo preci piegādāsim bez maksas
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

LEGO® NINJAGO® Zane's Ice Dragon komplekts (71786) satur visu, kas nepieciešams bērniem vecumā no 10 gadiem, lai spēlētu lomu spēles ar nindzju varoņiem.

\r

Šis NINJAGO modelis "2 vienā" ļauj uzbūvēt veiklu ledus pūķi ar sešām kājām, garu asti, ragiem un spārniem ar zelta lāpstiņām, pēc tam pārbūvēt to par veiklu pūķa kareivi, kas stāv uz divām kājām un rokās tur lielu zelta asmeni.

\r

Komplektā ietilpst piecas minifigūriņas - Zane un Pixal ar zobeniem, lai varētu spēlēties cīņā ar ļaundaru Pūķa bruņinieku, Pūķa karotāju un Pūķa karali, kuriem katram ir ierocis no Zaļā pūķa karotāja ieroču komplekta.

\r

Šim ļaundaru trio ir arī ķieģeļu templis, ap kuru viņi var pulcēties.

\r

LEGO Builder LEGO Builder lietotne piedāvā vienkāršu un intuitīvu konstruēšanu. Palieliniet un pagrieziet modeļus 3D formātā, saglabājiet komplektus un sekojiet līdzi savam progresam.

\r

- Ledus pūķis 2-in-1 - bērniem patiks LEGO® NINJAGO® Zane's Ice Dragon komplekts (71786).

\r

- Piecas minifigūriņas - tostarp Zane un Pixal ar ieročiem, lai cīnītos pret Skeleta bruņinieku, Skeleta karotāju un Skeleta karali, kuriem ir savi ieroči no Skeleta ieroču komplekta, kā arī savs templis.

\r

- Uzbūvē un pārbūvē - bērni var uzbūvēt kustīgu ledus pūķi ar sešām kājām, garu asti, ragiem un spārniem ar zelta lāpstiņām, pēc tam pārbūvēt to par kustīgu divkājainu pūķa kareivi ar zelta lāpstiņām.

\r

- Lai piedzīvotu vēl vairāk nindzju piedzīvojumu, iepazīsties arī ar Njas ūdens pūķa EVO (71800), Lloida mehu sadursmes EVO (71781), Kai mehu braucēja EVO (71783) un pārējām LEGO® NINJAGO® sērijas spēlēm.

\r

- Konstruē un spēlējies - šis 973 detaļu nindzju komplekts var būt dzimšanas dienas dāvana bērniem vecumā no 10 gadiem. Tas ir jautrs veids, kā konstruēt un pēc tam izspēlēt stāstu par nindzju karotājiem.

\r

- Lielais Ledus pūķa modelis ir 19 cm augsts, 46 cm garš un 42 cm plats, tāpēc rotaļu pauzēs tas var kļūt par bērna istabas centrālo elementu.

- Lielais ledus pūķa modelis ir 19 cm augsts, 46 cm garš un 42 cm plats, tāpēc rotaļu pauzēs var kļūt par bērna istabas centrālo elementu.

\r

- Jauns būvēšanas veids - LEGO® Builder lietotne palīdzēs bērniem būvēt intuitīvi. Viņi var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, palielināt un pagriezt 3D modeļus būvēšanas laikā.

.\r

- Augsta kvalitāte - jau vairāk nekā sešas desmitgades LEGO® klucīši ir veidoti tā, lai tos katru reizi būtu viegli salikt. Nav jābūt tik prasmīgam kā nindzjai.

- Vienmēr drošās rokās - LEGO® klucīši atbilst visaugstākajiem pasaules drošības standartiem

.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT