RMZ P1 transportlīdzekļu bloki 936el.

64,99€
97,99€
Ietaupiet: 33,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Apraksts\r P1 Transportlīdzekļu bloki 936el.\r Blociņu komplekts sporta transportlīdzekļa modeļa būvēšanai 1:14 mērogā bērniem vecumā no 8 gadiem. Komplektā ir 936 detaļas, kas izgatavotas no vislabākās kvalitātes materiāliem. Salocītais transportlīdzeklis pārvietojas visos virzienos uz priekšu, atpakaļ, pa labi un pa kreisi. Tam ir gumijas riepas labai saķerei un atveramas durvis. Automašīnu darbina 7,4 V akumulators (iekļauts komplektā), bet tālvadības pulti - 2 x AAA 1,5 V baterijas (nav iekļautas komplektā). Automašīnu var vadīt, izmantojot komplektā iekļauto tālvadības pulti vai lejupielādējot lietotni tālrunī. Aplikācijas lejupielādes kods ir norādīts uz iepakojuma. Lietotne atbalsta Apple 9.0 vai jaunāku versiju un Android 5.0 vai jaunāku versiju.\r Specifikācijas:\r - Mērogs: 1:14,\r - diapazons: 2,4 GHz,a\r - iespēja vadīt tālruni, lejupielādējot lietotni,\r - materiāls plastmasa,\r - izturīga konstrukcija,\r - bērniem vecumā no 8 gadiem,\r - gumijas riepas,\r - atveramās durvis,\r - brauc visos virzienos, no priekšpuses uz aizmuguri, pa labi, pa kreisi.\r Izmēri\r - riepas diametrs aptuveni 5 cm,\r - automašīnas izmēri aptuveni 37,7 cm x 17,5 cm x 10,9 cm,\r - iepakojums aptuveni 30,8 cm x 23 cm x 9,5 cm.\r Komplekta saturs\r - Būvkonstrukciju klucīši 936 gab.\r - vizuālās instrukcijas,\r - dekoratīvās uzlīmes,\r - 2,4 GHz tālvadības pults,\r - 7,4 V transportlīdzekļa akumulators,\r - USB uzlādes kabelis.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT