RMZ ķieģeļu ekskavators 1830el.

-29%
Bezmaksas piegāde:
RMZ ķieģeļu ekskavators 1830el.
Padidinti+
149,00€
209,00€
Ietaupiet: 60,00€
Šo preci piegādāsim bez maksas

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Ekskavatora bloki 1830el.\r \r Augstas kvalitātes konstruktori bērniem vecumā no 14 gadiem. Komplektā ir 1830 elementi, no kuriem var uzbūvēt tālvadības pulti vadāmu celtniecības ekskavatoru. Transportlīdzekli var vadīt tradicionālā veidā, izmantojot tālvadības pulti vai lejupielādējot lietotni tālrunī. Piekļuves kods ir norādīts uz iepakojuma. Pateicoties lietotnei, mēs varam arī projicēt mašīnas kustības. Modelim ir daudz kustīgu detaļu, piemēram, rotējošas sānu vai augšējās motora durvis, 360 grādu leņķī rotējoša kabīne, tālvadības pults, kauss un kāpurķēdes. Piedziņas vārpstas ir izgatavotas no oglekļa šķiedras, bet pārējās detaļas ir plastmasas. Tālvadības pults un motori ir pieejami komplektā. Ekskavatoru darbina dubulta 7,4 V baterija (iekļauta komplektā), bet tālvadības pulti - 2 x 1,5 V baterijas (baterijas nav iekļautas komplektā).\r \r Specifikācijas:\r \r - Robusta konstrukcija,\r - bērniem no 14 gadu vecuma,\r - materiāls plastmasa,\r - oglekļa šķiedras piedziņas vārpstas,\r - iespēja plānot mašīnu kustību,\r - transportlīdzeklis pārvietojas uz priekšu un atpakaļ, pa labi un pa kreisi,\r - pagriežamas sānu un augšējās motora durvis,\r - roktura un kausa tālvadība,\r - pieejami motori.\r \r Izmēri\r \r - Ekskavatora izmēri aptuveni 28,5 cm x 34 cm,\r - iepakojums aptuveni 44 cm x 30 cm x 10 cm.\r \r Komplekta saturs\r \r - 1830 klucīši,\r - ilustrētas instrukcijas,\r - tālvadības pults,\r - 2 x 7,4 V baterijas,\r - XL motors,\r - L motors,\r - 4 x M motors,\r - 2 x akumulatoru kaste,\r - 2 x USB uzlādes kabelis,

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT