RMZ Sarkanais traktors ķieģeļi 2716el.

-27%
Bezmaksas piegāde:
RMZ Sarkanais traktors ķieģeļi 2716el.
Padidinti+
159,00€
215,00€
Ietaupiet: 56,00€
Šo preci piegādāsim bez maksas

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Sarkanā traktora bloki 2716el.\r \r Kvalitatīvi konstruktori bērniem no 14 gadu vecuma. Komplektā ir 2716 elementi, no kuriem uzbūvēt tālvadības pulti vadāmu sarkanu traktoru ar maināmiem elementiem - ecēšām, drupinātāju, blietētāju, veltņiem. Traktoram ir daudz kustīgu detaļu, piemēram, motora lūkas, preses rokturi un tālvadības pults vadāmi elementi, piemēram, drupinātāja zobrati, ecēšas šasija. Lielie gumijas riteņi nodrošina traktora stabilitāti visos virzienos. Modeli var vadīt ar tālvadības pulti vai viedtālruni, izmantojot viedtālrunī lejupielādētu lietotni. Piekļuves kods ir norādīts uz iepakojuma. Ar lietotnes palīdzību var izmantot daudzas funkcijas, piemēram, pārvietot transportlīdzekli, pārvietot piekabes vai plānot maršrutus, vienkārši programmējot. Traktoru darbina 7,4 V uzlādējams akumulators (iekļauts komplektā), bet tālvadības pulti - 2 x AAA 1,5 V akumulatori (nav iekļauti komplektā).\r \r Specifikācijas:\r \r - Materiāls: plastmasa,\r - izturīga konstrukcija,\r - bērniem no 14 gadu vecuma,\r - gumijas riepas,\r - nomaināmas detaļas, ecēšas, šķeldotājs, presētājs, veltnis,\r - kustīga motora lūka,\r - kustīgi preses rokturi,\r - traktora šasija visos virzienos,\r - modeli var vadīt ar tālvadības pulti vai lietotni,\r - iespēja programmēt braukšanas maršrutus.\r \r Izmēri\r \r - Iepakojums aptuveni 56 cm x 43 cm x 9,6 cm.\r \r Komplekta saturs\r \r - 2716 klucīši,\r - vizuālās instrukcijas,\r - dekoratīvās uzlīmes.\r - RC tālvadības pults,\r - M motors,\r - 2 x L motors,\r - servomotors,\r - Akumulatoru kaste,\r - Programmas lejupielādes kods uz iepakojuma.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT