UK Krāsaini bloki džungļi un dzīvnieki 41 elements PTP04779

-22%
UK Krāsaini bloki džungļi un dzīvnieki 41 elements PTP04779
Padidinti+
14,99€
18,99€
Ietaupiet: 4,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Krāsainu ķieģeļu komplekts eksotisku dzīvnieku džungļu būvēšanai. No komplekta elementiem var uzbūvēt tropisko dzīvesvietu lauvai, tīģerim, pumai, tukānam un hameleonam, par kuriem rūpēsies klucīšu vīrs. Spēlēšanās ar šo komplektu ir brīnišķīgs piedzīvojums, kas sniedzas tālāk par klucīšu būvēšanu.

\r

Zvēriņus var izmantot rotaļām dažādos veidos, neatkarīgi no jūsu iztēles. Jūsu bērns spēles laikā iemācīsies dzīvnieku nosaukumus, un spēle rosinās viņu uzzināt vairāk par dzīvnieku dzīvi un apkārtējo vidi. Bloki palīdz iepazīt jaunas formas, krāsas un attīstīt roku prasmes.

\r

Komplektā ir 41 dažādas plastmasas detaļas un vizuālas instrukcijas, kas palīdz salikt konstrukciju. Ķieģeļi ir lieli, dažādu formu un krāsu, un tos ir viegli salikt kopā. Izstrādājums ir izgatavots no augstas kvalitātes, pieskārienam patīkamas, koši krāsainas plastmasas.

\r

Komplekta saturs:
- 22 ķieģeļi
- 4 elementi koka būvēšanai
- 9 dekoratīvie elementi
- 5 dzīvnieki
- 1 cilvēks
- attēlota instrukcija

\r

Za rotaļājoties ar klucīšiem, bērns:
- attīsta iztēli
- stimulē radošo un loģisko domāšanu
- apgūst formas un ģeometriskās figūras
- attīsta roku veiklību
- attīsta roku un acu koordināciju
- izklaidējas

\r

Saliktās konstrukcijas augstums: 21 cm
Luva lielākās figūras izmēri: 11 x 8 x 5 cm

\r

Džungļos mīt daudzi eksotiski dzīvnieki. Ar krāsainajiem klucīšiem var uzbūvēt skaistas dzīvnieku mājas, kuru pamatā ir daba. Spēlējoties ar šo klucīšu komplektu, varēs stundām ilgi pozitīvi un radoši izklaidēties. Komplekts ir iepakots skaistā, krāsainā kastē, kas ir ideāli piemērota dāvanām. Veikals "" piedāvā plašu plastmasas, koka un konstruktoru klucīšu izvēli dažādās formās un veidolos visu vecumu bērniem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133029
  • Ražotājs: JOK
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT