UK Koka klucīši Augļu puzle 4 klucīši 6 attēli PTP04793

-47%
UK Koka klucīši Augļu puzle 4 klucīši 6 attēli PTP04793
Padidinti+
6,99€
12,99€
Ietaupiet: 6,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Fruit picture koka klucīši ir paredzēti maziem bērniem, kuriem patīk izglītojošas rotaļlietas. Koka bilžu klucīši ļauj veidot attēlus ar garšīgiem augļiem. Bloki ir izgatavoti ar lielisku estētiku un precizitāti un nodrošinās izglītojošu izklaidi ikvienam mazulim. Bērna uzdevums ir sakārtot augļu attēlu, izvēloties pareizo formu attēlā. Ja vien mazais neizlemj izveidot savu augļu šķirni, kas būs, piemēram, zemeņu-apelsīnu vai arbūzu-apelsīnu. Jūsu bērnam noteikti būs daudz ideju.

komplektā ietilpst:
- 4 klucīši ar 6 attēliem (zemene, banāns, ābols, arbūzs apelsīns, vīnoga)
- plastmasas pamatne

Bloku izmērs:
- 4,5 x 4,5 x 4,5 cm

Komplektu krāsas noteikti rosinās rotaļāties ikvienu bērnu. Katrs attēls ar augli ir parakstīts angļu valodā, lai bērns varētu iemācīties: augļa nosaukumu poļu un angļu valodā, kāda ir tā krāsa, kāda ir tā garša utt.

Irspēlēšanās ar klucīšiem palīdzēs attīstīt roku veiklību, iztēli un kustību koordināciju. Spēlējoties ar rībošajiem klucīšiem, bērns palīdz atpazīt formas un krāsas, izmantot un kombinēt priekšmetus, kā arī domāt radoši un loģiski. Krāsainie klucīši ir iesaiņoti iespaidīgā kastītē, kas ir ideāli piemērota dāvināšanai. Spilgtas krāsas, daudzveidīgās un draudzīgās klucīšu formas nodrošina taustes un vizuālos stimulus, kas lieliski rosina bērna iztēli un ietekmē mazā būvētāja radošuma un manuālo prasmju attīstību. Veikals ", lai iegādātos plašu koka izglītojošo rotaļlietu klāstu ikvienam bērnam.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133052
  • Ražotājs: JOK
  • Vecums: mēneši: 18+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT