L-Toys Galda projektora pildspalva 87 cm

-39%
L-Toys Galda projektora pildspalva 87 cm
Padidinti+
39,99€
64,99€
Ietaupiet: 25,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Konsole ar projektoru

\r

Daudzkrāsains galds ar projektoru būs katra bērna sapnis. Galdu var izmantot, lai projicētu diapozitīvus gan plakani, gan uz sienas. Projektora komplekts ir lielisks rīks, lai mācītos zīmēt un reproducēt izvēlētos attēlus

.\r

Galda augšējā daļā ir piederumu plaukts, kurā bērns var glabāt pildspalvas un citus mākslas piederumus. Galda virspusē ir īpaši caurumi, kuros bērns var ievietot krāsainos marķierus un attēlu lentes, lai palīdzētu uzturēt kārtībā rotaļlietu laukumu. Baltā tāfele ir uz diviem kustīgiem domkratiem, tāpēc to var novietot plakani uz galda virsmas, kā arī uzstādīt kā galdu. Komplektā ietilpst taburete, kas ir ideāla izmēra, lai pielāgotos galdam, garantējot augstu spēles komforta līmeni un, pats galvenais, ērtību.

\r

Komplektā ietilpst:

\r

- galds,

\r

- taburete,

\r

- projektors,

\r

- 3 sloksnes ar 24 slaidiem,

\r

- 12 marķieri,

\r

- kartes.

\r

Sienas marķierim ir ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis, iespēja palielināt attēlu, pagriežot objektīvu, un mehānisms, ar ko objektīvā ievietot attēlu sloksnes, kuras pēc tam tiek parādītas uz izvēlētās virsmas.

\r

Projektora galdiņš izskatās ļoti iespaidīgi - tas noteikti iederēsies jebkurā bērna istabā. Liela priekšrocība ir komplekta acīm tīkamā, neitrālo krāsu palete, kā arī uzmanība detaļām. Rotaļlietas ražošanā izmantotie materiāli ir bērniem droši, apstiprināti materiāli, kas ir ļoti izturīgi un stabili, garantējot daudzfunkcionālā komplekta ilgu kalpošanas laiku. Rotaļlietas dizainā nav asu punktu, un to veido glītas, maigas formas, kas ievērojami palielina rotaļlietas drošību.

\r

Projektoru darbina 4 AA 1,5 V baterijas, kas komplektā nav iekļautas. Komplekts ir piemērots visiem maziem bērniem, kas vecāki par 3 gadiem. Projektoram un pārējam komplektam ir CE sertifikāts. Komplekts ir iepakots krāsainā kastē, tāpēc tas ir ideāli piemērots kā dāvana bērnam, kurš mīl zīmēt.

\r

Komplekta izmēri:

\r

- Galds: 38 cm x 35 cm x 27 cm,

\r

- taburete:

\r

Komplekta izmēri: iepakojums:

\r

- 38 cm x 59 cm x 9,5 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT