Lielbritānijas magnētiskā šaha un dambretes 2in1 puzle PTP00620

7,99€
14,99€
Ietaupiet: 7,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Magnētiskais šaha un dambretes komplekts "2 vienā" ir populārākā un pasaulē pazīstamākā galda spēle. Komplektā ietilpst šaha figūras un pīlāri, kā arī eleganta plastmasas kastīte, kas, izvērsta, kalpo kā spēles dēlis. Iepakojums nav ļoti liels, un vieglais materiāls nozīmē, ka komplekts nav smags - to var paņemt līdzi jebkurā vietā, tāpēc tas ir ideāli piemērots ceļošanai. Pateicoties magnētiskajām šaha figūrām un tāfelei, spēli var spēlēt pat automašīnā, autobusā, vilcienā u. c., dārzā, piknikā u. c.

.\r

Šahs ir spēle 2 spēlētājiem. Spēles mērķis ir sakaut visus pretinieka puszāģus. Spēle tiek spēlēta uz tumšas tāfeles, izmantojot 12 baltos un 12 melnos pīlārus. Spēles mērķis ir sagūstīt pēc iespējas vairāk pretinieka pīlārus vai bloķēt tos tā, lai pretinieks nevarētu veikt nevienu gājienu.

.\r

Sachs ir spēle diviem spēlētājiem. Spēle tiek spēlēta uz šaha dēļa, kas sastāv no 64 vienāda izmēra kvadrātiem, pārmaiņus gaišiem un tumšiem. To novieto starp diviem pretiniekiem tā, lai stūra laukums katra spēlētāja labajā pusē būtu balts. Figūras: karalis, hetmanis (saukts arī par dāmu), divas lauvas (gārņi), divi bīskapi (bruņinieki), divas vārnas un astoņi pīlāri ir jānovieto uz galda atbilstošā secībā. Pretinieki izvēlas vai izlozē to, ar kādas krāsas pīlāriem viņi spēlēs. Spēle vienmēr sākas ar baltajiem pīlāriem. Spēlētāji pēc kārtas pārvieto savus pēķus saskaņā ar attiecīgajiem pārvietošanās noteikumiem, un, ja pīlārs iekļūst pretinieka aizņemtajā laukumā, tas notriec pretinieka figūru. Šahs ir karaļa gāšanas draudi, kas pretiniekam jānovērš ar citu gājienu (karalis nevar tikt gāzts). Šahs, t. i., pretinieka karaļa nostādīšana šahā, pret kuru nav aizsardzības, beidz spēli un nozīmē uzvaru tam spēlētājam, kura figūra redz pretinieka karali.

\r

Remiss notiek, ja:

\r

- spēlētāji ir vienojušies par spēles iznākumu

\r

- uz dēļa ir strupceļš (viena puse nespēj veikt derīgus gājienus un tās karalis nav šahs)

\r

- nevienai no pusēm nav vajadzīgo resursu, lai uzvarētu (pat teorētiski)

\r

- izveidojas tā sauktā "mirusī pozīcija". mirusī pozīcija, t. i., neviens no spēlētājiem nevar dot mat pat ar vislabāko spēli.

\r

Partija var beigties neizšķirti (pēc vienas puses pieprasījuma), ja:

\r

- identiska pozīcija uz dēļa ir parādījusies trīs reizes

\r

- viena no pusēm dod mūžīgo šahu

\r

- ir veikti piecdesmit gājieni, nepārvietojot nevienu pīlāru vai netrāpot nevienu figūru

\r

Komplektā ietilpst:

\r

- 32 šaha figūras (ir magnēts)

\r

- 24 šaha pīlāri (bez magnēta)

\r

- Magnētiskā tāfele/kastīte

\r

Šaha pīlāru izmēri: 2 x 0,4 cm

\r

Spēlētāju skaits: 2

\r

Viens no efektīvākajiem veidiem, kā attīstīt bērnu saskarsmes prasmes, ir dažādu spēļu spēlēšana ar radiniekiem. Galda, kāršu un citas spēles attīsta inteliģenci, prasmi efektīvi runāt un darīt zināmus citiem savus nodomus un vēlmes

.\r

Grāmatas ir lielisks veids, kā izklaidēties kopā ar tuviniekiem. Ar šīm spēlēm bērni var pavadīt vairāk laika kopā ar vecākiem.
Gra ir iesaiņota skaistā kastītē, kas lieliski piemērota dāvanu pasniegšanai.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133009
  • Ražotājs: JOK
  • Galda spēles veids: Šahs un dambrete
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT