Mattel zīmējums gaisā (angļu valodā)

-1,85€
Mattel zīmējums gaisā (angļu valodā)
Padidinti+
35,14€
36,99€
Ietaupiet: 1,85€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Zīmēšana gaisā ir ļoti izklaidējoša, interaktīva spēle, kas piemērota gan bērniem, gan pieaugušajiem;

Viens spēlētājs zīmē gaisā, bet pārējie komandas biedri uzmin uz ekrāna redzamos attēlus;

Uzvar komanda, kas pēc 10 raundiem iegūst visvairāk punktu;

SAGATAVOŠANĀS SPĒLEI

Sadalieties 2 komandās. Pēc nejaušības principa izvēlieties komandu, lai sāktu spēli. Sākuma komanda izvēlas zīmētāju - spēlētāju, kurš zīmēs pirmais. Novietojiet kāršu kastīti blakus vietai, kur stāvēs zīmētājs. PIEZĪME: Zīmētājs nedrīkst redzēt, ko viņš zīmē uz ekrāna, pat ja to pārraida televīzijā. Tieši tāpēc Pictionary AirTM atšķiras no citām spēlēm un ir tik jautra. Patiesībā, skatoties uz attēlu uz ekrāna, jūs varat saplūstiet.

SPĒLĒJIET!

Zīmētājs paņem kārtiņu no norādījumu kaudzes un slepus uzmeklē vārdus, kas jāuzzīmē. Katrā piegājienā tiek paņemta tikai viena karte, un jūs nevarat izdarīt izlozi, izmantojot citu karti, ja vien nav uzminētas visas 5 norādes. Lai izdarītu izlozi, pārliecinieties, ka izgaismotā pildspalva ir vērsta pret portatīvo ierīci. Lai izdarītu izlozi, turiet nospiestu Pictionary AirTM pildspalvas pogu. Atlaidiet pogu, kad vēlaties pārtraukt līnijas zīmēšanu. Jūs varat nospiest un atlaist pogu tik reižu, cik nepieciešams, lai uzzīmētu attēlu. Kad laiks ir beidzies, ir nākamās komandas kārta zīmēt un uzminēt. Spēle turpinās, komandas un zīmētāji mainās.

MIJIEDARBOJIETIES AR ZĪMĒŠANU!

Spēlē "Zīmēšana gaisā" jūs varat mijiedarboties ar zīmējumu, piemēram, uz jūsu uzminējuma kartes ir vārds "lietus", tāpēc, ja jūs zīmējat lietu, jūs varat mijiedarboties. Spēli var spēlēt tālrunī, planšetdatorā un televizorā!

Iezīmes: Viegli lietojamā lietotnē ir vairāki spēles režīmi un taimeris, no kuriem var izvēlēties. Saglabājiet un kopīgojiet savus iecienītākos mirkļus! Var spēlēt tālrunī, planšetdatorā un televizorā! Lai spēlētu, jums ir nepieciešama viedierīce un lietotne, Pictionary Air lietotni varat lejupielādēt savā viedierīcē bez maksas no Google Play vai App Store. Lietotne ir pieejama angļu valodā. Spēles instrukcijas ir pieejamas lietuviešu valodā spēles iepakojumā.

Spēlē ietilpst: 1 luminiscējoša pildspalva, 112 abpusējas kārtis lietuviešu valodā, kāršu kastīte, noteikumi;

Nepieciešama 1 AA (LR6) baterija (iekļauta komplektā);

Bērniem no 8 gadu vecuma.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 110846
  • Ražotājs: Mattel
  • Galda spēles veids: Jautras spēles
  • Vecums: gadi: 8+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT