Moover vilkšanas ratiņi 880060

-22%
Bezmaksas piegāde:
Moover vilkšanas ratiņi 880060
Padidinti+
145,00€
185,00€
Ietaupiet: 40,00€
Šo preci piegādāsim bez maksas

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Dabiskas krāsas vilkšanas ratiņi ir paredzēti bērniem no 2 gadu vecuma, lai ar tiem varētu spēlēties. Bērnu rotaļlieta izskatās kā īsts lauku ratiņš. Tā sniegs daudz jautrības rotaļu laikā. Atdzīviniet bērnības atmiņas, apbrīnojiet savu bērnu ar gadiem senu rotaļlietu un atklājiet bērnu pasauli no jauna.

Transportlīdzeklim ir kustīga jūgstieple, kas pielāgota bērna mazajai rokai. Lai bērnam nebūtu problēmu mainīt virzienu vai pagriezt transportlīdzekli, ir uzstādīta pilnībā grozāma priekšējā ass. Mūsu bērns var viegli apsēsties uz rotaļlietas, kas ir pielāgota bērna svaram. Spēlējoties ar diviem bērniem, pārvadāt vienam otru būs vēl jautrāk. Kad braukšana būs apnikusi, ezīša varēs sākt pārvadāt lelles un citas savas rotaļlietas.

Izturīga konstrukcija

Vagona konstrukcija ir ļoti stabila, tāpēc tā var noderēt, kad bērns tiek apmācīts noturēt līdzsvaru un spert nākamos, drošākus soļus. Lai palielinātu mazuļa drošību, visas vagona malas ir noapaļotas. Visas rotaļlietas detaļas ir izstrādātas tā, lai bērnam būtu patīkami atgriezties un ķerties pie rotaļu vagona, lai ar to rotaļātos. Konstruēšanas procesā ražotāji pievērsa uzmanību visiem elementiem, kas saistīti ar bērna maņām, ko viņam visvairāk patīk redzēt, aptaustīt vai kā spēlēties.

Tikai dabīgi materiāli

Rotaļlieta ir pilnībā izgatavota no augstas kvalitātes liepas finiera un koka riteņiem. Divi mazāki riteņi ir piestiprināti vagoniņa priekšpusē, bet divi lielāki riteņi - aizmugurē, kas ir aprīkoti ar gumiju. Riteņu polsterējums ir izmantots, lai nodrošinātu, ka mazulis var droši lietot šo transportlīdzekli. Pretslīdes pārklājums samazina vagoniņa ātrumu, nemazinot vadīšanas vieglumu, kā arī ar lietošanu saistīto troksni. Turklāt šis risinājums aizsargā mūsu mājas grīdas un pašu rotaļlietu. Bērns rotaļlietu var izmantot arī ārā, piemēram, dārzā sausās un saulainās dienās.

Spēļu priekšrocības

Ar Moover bērnu ratiņiem rotaļas un pastaigas kļūst vēl pievilcīgākas. Rotaļājoties un atdarinot pieaugušo uzvedību, mazulis mācās atbildību un rūpes, kas ir būtiski bērna emocionālās attīstības un audzināšanas laikā. Rotaļas attīsta arī bērna iztēli un veicina fiziskās aktivitātes.

Rotaļlietas salikšana

Unikālais vagons tiek piegādāts plakanā kartona kastē ar izlocītām detaļām. Rotaļlietas salikšana neradīs vecākiem nekādas grūtības, pateicoties īpašajai Moover snap sistēmai. Kad bērns būs pietiekami liels, viņš pats mēģinās apgūt vagona montāžu un demontāžu. Rotaļlietas montāžai nav nepieciešami instrumenti, un viss process aizņem tikai dažas minūtes. Vienkārši sekojiet komplektā iekļautajām instrukcijām.

Nedaudz par pašu zīmolu
Dānijas uzņēmums Moover specializējas koka rotaļlietu ražošanā. Izstrādātas, pamatojoties uz bērnu uzvedību, izstrādātas, lai attīstītu un mācītu. Ražotāja piedāvājumā ir dažāda veida mēbeles lellēm, automašīnas zēniem vai puzles un piekariņi maziem bērniem. Rūpīgi pārdomātas katrā detaļā, oriģināli izstrādātas un pamatīgi konstruētas, tās kalpos daudzām paaudzēm. Moover attaisnos jūsu cerības.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121272
  • Ražotājs: Moover
  • Vecums: gadi: 2+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT