L-Toys Lidmašīnas modelis uz riteņiem Frikcijas pārnesums 1:52 White 2

-11%
L-Toys Lidmašīnas modelis uz riteņiem Frikcijas pārnesums 1:52 White 2
Padidinti+
24,99€
27,99€
Ietaupiet: 3,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Pasažieru lidmašīna ar dzinēju, skaņām un gaismām.

\r

Lai jautri pavadīt laiku jaunajiem aviācijas faniem. Iepazīstinām ar patiesi iespaidīgu zilas un baltas krāsas lidmašīnu. Rotaļlietas izsmalcinātais izskats, kas atgādina tās reālo līdzinieku, noteikti liks brāļiem un māsām un vecākiem iesaistīties izklaidē. Šis modelis kalpos ne tikai kā bērna rotaļlieta, bet arī izdaiļos istabu. Kolosālā lidmašīna varēs lepni stāvēt uz mēbelēm vai karāties pie griestiem. Prezentētais pasažieru lidmašīnas modelis ir izgatavots no sertificēta, izturīga materiāla, kas kopā ar uzmanību detaļām garantē drošu spēli un kvalitāti, kas izturēs biežu lietošanu.

\r

Piedāvātā lidmašīna izceļas ne tikai ar savu izmēru, bet arī ar dizainu. Tā ir veidota mērogā 1:52, un tai ir liels skaits plastmasas logu, kā arī dekali uz galvenā fuzelāžas un spārniem. Pateicoties šiem elementiem, rotaļlieta izskatās vēl reālistiskāka un mudina jūs izdomāt oriģinālus spēļu scenārijus.

\r

Leklidmašīnai ir berzes piedziņas aizmugurējā ass stumšanai. Divi riteņi uz tās pamatnes ļauj oriģināli spēlēties uz grīdas, paklāja vai pagalmā. Lidmašīnas centrā ir daudzkrāsaini gaismas diodi, kas, nospiežot pogu uz rotaļlietas galvenās daļas, mirgo dzinēju un lidmašīnas pacelšanās skaņu pavadījumā. Šis gaismas šovs tumšā telpā noteikti sagādās jūsu mazulim daudz prieka!

\r

Letmašīnas izmēri: 60 x 70 x 11 cm

\r

Paketes izmēri:

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT