L-Toys Lielā pasažieru lidmašīna 69 cm Gaismas spēle Balta

-12%
L-Toys Lielā pasažieru lidmašīna 69 cm Gaismas spēle Balta
Padidinti+
29,99€
33,99€
Ietaupiet: 4,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Liela pasažieru lidmašīna ar gaismas un skaņas efektiem

\r

Piedāvājam lidmašīnu, kas būs sapņu piepildījums visiem jaunajiem aviācijas faniem. Baltā lidmašīna ir ne tikai iespaidīga izmēra vai mūsdienīga dizaina ziņā, iedvesmojoties no īsta debesu lidmašīnas izskata, bet arī skaņas un gaismas efektiem. Rotaļlietas dizains, kas ir izsmalcināts līdz vismazākajām detaļām, liks draugiem, brāļiem un māsām un pat vecākiem labprāt pievienoties jautrībai. Šī lidmašīna ir prece, kas atbildīs prasībām tiem, kuri meklē rotaļlietu, kas gan lieliski izskatās, gan ir ar sensacionāliem specefektiem.

\r

Šī milzīgā lidmašīna ir pilna jautrības, ar iespaidīgiem gaismas efektiem un skaņām. Spārni un tiem pievienotie dzinēji ir aprīkoti ar krāsainiem gaismas diodēm, kas intensīvi spīd dažādās krāsās, un to papildina lidmašīnas pacelšanās skaņa. Spēlēties ar lidmašīnas gaismām būs vēl labāk aptumšotā telpā, kas noteikti sagādās jūsu bērnam daudz jautrības! Rotaļlietai ir divi riteņu komplekti, tāpēc jūsu bērns var spēlēties ar objektu uz dažādām virsmām. Priekšējie, mazie riteņi papildus griežas ap savu asi, padarot rotaļlietu ļoti veiklu un viegli manevrējamu.Piedāvātā aviācijas aprīkojuma konstrukcija ir ļoti droša un racionāla. Balto lidmašīnu rotā uzlīmes uz galvenā fuzelāžas un astes, kas kopā ar sudraba spārniem izskatās fenomenāli. Rotaļlietas dizainā ir imitēta pilotu kabīne un pasažieru logi, tāpēc rotaļlieta izskatās kā īstas lidmašīnas miniatūra.

\r

Rotaļlieta ir izgatavota no sertificēta un, galvenais, izturīga materiāla, kas kopā ar uzmanību, kas pievērsta vismazākajām detaļām, garantē drošu spēli un kvalitāti, kas izturēs biežu lietošanu. To darbina trīs 1,5 V AA baterijas, kas nav iekļautas komplektā. Tās ir ievietotas rotaļlietas apakšdaļā starp riteņiem. Lidmašīnai ir CE sertifikāts, kas nodrošina atbilstību Eiropas Savienības prasībām. Rotaļlieta ir iesaiņota estētiskā zilā kastē ar rokturi augšpusē, lai to varētu viegli pārnēsāt. Lidmašīna ir piemērota visiem bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.

\r

La lidmašīnas izmēri:

\r

- 69 cm x 71 cm.

\r

Paketes izmēri:

\r

- 71 cm x 26 cm x 26 cm x 8,5 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT