L-Toys Kosmosa misija Kosmosa raķete Astronauta komplekts 4 ELE

-24%
L-Toys Kosmosa misija Kosmosa raķete Astronauta komplekts 4 ELE
Padidinti+
19,99€
25,99€
Ietaupiet: 6,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Kosmosa misija Kosmosa raķete Kosmonauts Kosmosa komplekts 4 ELE

\r

Kosmosa raķete šajā komplektā ir rūpīgi izstrādāta, lai atspoguļotu īsta kosmosa transportlīdzekļa izskatu. Tai ir gaismas un skaņas efekti, kas padara spēli vēl aizraujošāku. Kad raķete paceļas, tā izdod raķetes dzinēja skaņu, un gaismas efekti piešķir tai dinamisku izskatu. Šīs detaļas ļauj bērniem izspēlēt pacelšanās un atgriešanās mirkļus no kosmosa ekspedīcijām.

\r

Komplektā ietilpst arī astronauta figūriņa, kas ir gatava kosmosa izpētei. Figūriņa ir tērpta kosmosa kostīmā, un tai ir dažādi aksesuāri, piemēram, ķivere un cimdi. Bērni var pārvietot astronautu starp raķeti un kosmosa kuģi, izmantojot mehānisko roku.

\r

Komplektā ietilpst arī kosmosa kuģa modelis, kura durvis atveras, lai astronauts varētu iekļūt iekšā. Kuģa iekšpuse ir rūpīgi atveidota, tajā ir vieta astronautam un vadības panelis. Bērni var veidot dažādus scenārijus un kosmosa misijas, un durvis atveras, lai varētu viegli iekļūt iekšpusē.

\r

Viens no interesantākajiem komplekta elementiem ir mehāniskā roka, ko astronauts var izmantot, lai kosmosā veiktu dažādus uzdevumus. Pārvietojamās rokas ļauj astronautam pārvietoties kosmosā, vākt paraugus, labot aprīkojumu un veikt citus uzdevumus.

.\r

Komplekts "Kosmosa misija" sniedz bērniem daudz iespēju rotaļāties, attīsta viņu iztēli un rosina pētīt kosmosa noslēpumus. Tā ir lieliska rotaļlieta mazajiem kosmosa entuziastiem.

\r

Šis ir jautrs rotaļlietu komplekts, kas ļauj bērniem iejusties astronauta lomā un izpētīt kosmosa noslēpumus. Komplekts sastāv no četrām galvenajām sastāvdaļām, kas ļauj veikt dažādas kosmosa misijas.

\r

Komplekta saturs :

\r

- Raķete

\r

-Drons

\r

- Astronauts

\r

- mehāniskā roka

\r

Raketes izmēri :

\r

23 cm x 16 cm x 8 cm

\r

Paketes izmēri :

\r

32 cm x 16 cm x 18 cm

\r

Rakete darbojas ar divām 1,5 V AA baterijām, kas nav iekļautas komplektā.

\r

Rakete ir CE sertificēta un atbilst standartam EN71. Rotaļlieta ir piemērota bērniem no 3 gadu vecuma.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133785
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT